![]() |
Oppskriftsbok
Hei!
Noen som vet om en dedikert kokebok til lavkarbo? |
Sv: Oppskriftsbok
Det finnes en som heter Lavkarbo - raskt og sunt året rundt.
|
Sv: Oppskriftsbok
Enkelt og greit, tusen takk
|
Sv: Oppskriftsbok
Søk på nettet - det finn masser av lavkarbo-bøker! :)
|
Sv: Oppskriftsbok
Om du leser engelsk kan jeg anbefale "The Low Carb Gourmet" av Karen Barnaby. Noen av hennes oppskrifter har jeg fått lov å oversette og poste i forumet her. Søk (utvidet søk) på "Karen's" og "Nille", så kan du se om det er noe slikt du er på jakt etter.
Ellers er det jo Dana Carpender 500 Low Carb Recipes... Har akkurat fått en ny jeg ikke har prøvd ut enda, men jeg husker ikke hva den heter. Når det gjelder de norske bøkene, så opplever jeg at de ikke alltid er så lavkarbo som en skulle tro. Vi som følger Atkins eller Ketolysekuren føler iallefall at det er litt vel mye karber med 40-50 i et måltid. Men sett i forhold til "normalt" norsk kosthold er det vel lavkarbo ! Så sjekk oppskriftenes karboinnhold før du begynner å lage noe :) |
Sv: Oppskriftsbok
Kan anbefale en bok som heter: DE BESTE GI-OPPSKRIFTENE, 100 oppskrifter uten sukker og raske karbohydrater.
Her finnes oppskrifter til alle typer måltider, bl.a mange middagsoppskrifter med melom 4 til 8 karber. Mye mat med mye smak:D |
Sv: Oppskriftsbok
Sitat:
|
Sv: Oppskriftsbok
Problemet med lavkarbo-kokebøker (iallefall mange av de billige) er at det gjerne står oppgitt et lavt karbotall, men så skrives det "Serveres med ris", hvor risen da ikke er inkludert... Eller så har de karbotilbehør på bildene og skriver "tilbehøret er ikke regnet med". Det er å lure oss..
Nille, jeg sikler på de kokebøkene.. må nok bestille, ja.. |
Sv: Oppskriftsbok
Sitat:
Den er skrevet av Ola Lauritzon & Ulrika Davidson, og har blant mye annet godt oppskrift på kjempegode Italienske kjøttboller:) |
Sv: Oppskriftsbok
Sitat:
|
Sv: Oppskriftsbok
Sitat:
Ha en deilig dag!;) |
Sv: Oppskriftsbok
Det hjalp med et bittelite klikk på søker'n - så fant jeg'n!;) :
Per Lauritz Lien Frisk, mett og glad Frisk start på det nye året! Er du både glad i mat og vil gjerne leve sunt? Ved å være bevisst på hvordan du setter sammen kostholdet ditt, kan du oppnå varig vektreduksjon og bedre helse, uten å føle deg sulten. Per Lauritz Lien har arbeidet flere år for Fedon Lindberg, og gir også generell veiledning om hvordan man kan spise sunnere. En flott inspirasjonskilde for alle som ønsker å lage mat fra bunnen av, uten å slite seg ut på kjøkkenet! - Langsomme karbohydrater - Lengre metthetsfølelse - Minsk risikoen for livsstilssykdommer og overvekt Frisk start på det nye året Er du både glad i mat og vil gjerne leve sunt? Fedon Lindberg-kokk Per Lauritz Lien har laget en uimotståelig kokebok med over 80 fristende og enkle oppskrifter som passer for hele familien. Frisk, mett og glad er kokeboken for deg som er opptatt av matglede, men også av hva maten inneholder. I boka er det over 80 oppskrifter på retter til alle måltider, basert på GI-prinsippet. Glykemisk indeks er en måte å måle hvor fort blodsukkeret stiger etter et måltid. Å ha et kosthold basert på lav GI kan ha gunstig innvirkning på mange sykdommer/tilstander som diabetes, migrene, slanking og hjerte- og karsykdommer. Kostholdsveiledning Boka gir deg raske middager og mellommåltider som passer godt i en travel hverdag, og desserter og kaker i sunnere varianter. Per Lauritz Lien har arbeidet flere år for Fedon Lindberg, og mellom oppskriftene gir han deg god veiledning om hvordan du kan spise sunnere og bedre. Oppskriftene er enkle og greie, og en flott inspirasjonskilde for alle som ønsker å lage mat fra bunnen av uten å slite seg ut på kjøkkenet! Hva er GI? - Langsomme karbohydrater - Lengre metthetsfølelse - Minsk risikoen for livsstilssykdommer og overvekt Alle matvarer har en glykemisk indeksverdi, som angir hvor raskt blodsukkeret stiger etter et måltid. Ved å spise mat med lav GI, styrer du blodsukkernivået og får et raskere vekttap og god helse. Boka for deg som er glad i mat og gjerne vil leve sunt. Over 80 oppskrifter på retter til alle måltider. Maten både smaker fantastisk, og er helsebringende – ikke bare for dem som vil spise mat med lav GI, men for alle som vil legge om kostholdet. http://www.cappelensbokklubb.no/images/1x1.gifhttp://www.cappelensbokklubb.no/imag...arge/90043.JPG |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 13:31. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no