![]() |
Sellerirot- ravioli
Prøvde dette i dag, og serverte ved siden av nakkekoteletter. Nydelig :sikle:
Selleri-ravioli ( ca 4 personer) 1 sellerirot skjæres i tynne skiver, som igjen stikkes ut med utstikker eller skjæres i biter på ca. 5-6 cm. Kokes 2-3 minutter i lettsalta vann. Restene grovhakkes og kokes i 1dl fløte og 1-2 ss smør til sellerien er mør og det er blitt en tykk grøt. Smak til med salt og pepper. Moses litt med stavmixer. Mosen legges med ts mellom to lettkokte sellerirotskiver.Lettest å anrette rett på tallerken.. Voila :D |
Sv: Sellerirot- ravioli
Denne har jeg spist to dager på rad nå - kjempegod! :ja:
|
Sv: Sellerirot- ravioli
Sellerirot er godt, jeg bruker det både kokt, stekt og som mos. Takk for tipset!
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 00:24. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no