![]() |
Grytesurr = 4,7 karbohydrater
150 gr strimlet svinefilet (eller plukk kjøttet av en halv kylling)
50 gr bacon skåret i små biter 150 gr sjampinjong = 0,3 50 gr løk = 2,85 50 gr kremfløte/eller rømme = 1,45 30 gr meierismør = 0,3Brun bacon og kjøtt. Sleng oppi løk og sjampinjonger i god tid før kjøttet er ferdigstekt. Krydre med salt og pepper(eller krydder etter eget ønske). Hell over kremfløte og la det surre til fløten er kokt litt inn og er lys brun. |
Sv: Grytesurr = 4,7 karbohydrater
Dette hørtes knallgodt ut!
Hvor mange personer holder dette til da? :rolleyes: |
Sv: Grytesurr = 4,7 karbohydrater
Det er kjempegodt og lettvint å lage, og i tillegg LITE med karbohydrater.
Det er beregnet til en person, men det er mektige porsjoner. Hilsen Trinelise |
Sv: Grytesurr = 4,7 karbohydrater
Takker for svar. :)
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 15:54. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no