![]() |
Søtningsstoff?
http://www.aponor.no/accounts/434316...87_169_237.jpgQuality Strø: Dette produktet skal erstatte sukker, når det blir brukt som strø. Eksempler på dette kan være:
Ingredienser Quality Strø:
Hilsen Trinelise |
Sv: Søtningsstoff?
Jeg tror jeg ville gått for Sukrin istedet.
|
Sv: Søtningsstoff?
Fribol oppfører seg bedre i bakverk enn Sukrin ...... sier min mor - som rapporterer om veldig gode resultater i bruken av dette. Det krystalliserer seg ikke, slik sukrin dessverre gjør.
Har fått masse oppskrifter fra henne med Fribol isteden for sukker. (oppskrifter hun har fått via Fribol (via ernæringsfysiolog Anne-Marie Aas, Aker Universitetssykehus))og testet ut, siden min stefar har diabetes II). Men dessverre inneholder de mel, - og jeg har ikke fått prøvd ut med alternativer enda. Personlig ville jeg prøvd Fribol siden jeg ikke er fornøyd med Sukrin. |
Sv: Søtningsstoff?
Hvor får man kjøpt Fribol tro?:rolleyes:
|
Sv: Søtningsstoff?
Tusen takk for svar til begge to!
Da går jeg for Fribol, har brukt Splenda til nå, men synes det er dumt at karbohydrater jeg kunne brukt til andre ting blir brukt i teen min! |
Sv: Søtningsstoff?
Sitat:
|
Sv: Søtningsstoff?
Fribiol er faktisk ikke så dumt.. men jeg holder meg til sukrin jeg også... har prøvd fribiol... smaken er som baken ;)
|
Sv: Søtningsstoff?
Sitat:
|
Sv: Søtningsstoff?
etter min mening ja... smaker ikke søtt direkte.... og når jeg har prøvd den i bakst så har jeg merket en rar smak som ikke skal være der om du skjønner....?
|
Sv: Søtningsstoff?
Hvordan ligger de an prismessig da? Kanskje det kan blandes med Splenda eller sukrin for best resultat?
|
Sv: Søtningsstoff?
de ligger på prisen mellom 40-50 kr.... varierer fra apotek til apotek.... men jeg betalte ikke over 50 kr hvertfall.... tror det var 40 ....
|
Sv: Søtningsstoff?
Boksen ser veldig liten ut ved siden av jordbæret. Hvis den er så liten blir den jo dyr å bake med. Vet noen hvor mye den inneholder slik at vi kan sammenligne med Splenda eller Sukrin.
|
Sv: Søtningsstoff?
inneholder 150 g pr boks.... jeg synes den er for dyr til å være så liten... for den blir vips tom... for sukring og splenda bruker du jo mindre av og boksen varer mye lenger... vil ikke kritisere fribol- men det er min mening.... :)
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 18:19. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no