![]() |
Vita hjertegod leverpostei?
Hvordan er det å spise denne typen med f.eks littegranne majones på? Ser ikke noe til leverpostei i menyforslagene til Lindberg, men er ikke det en god proteinkilde?
|
Sv: Vita hjertegod leverpostei?
Gikk på fedon for endel år tilbake og da spiste jeg leverposteien til delikat. Dere teller jo ikke karber, men gi, står det ingen leverpostei i gi-listene?
Finnsbråten er jo den med minst karber, 1 KH |
Sv: Vita hjertegod leverpostei?
Jeg er litt skeptisk til de produktene pga. oljene. Oljene er jo kanskje sunne i sin naturlige form, men jeg vet ikke hvor oppvarmede/bearbeidede de oljene er i de ferdige produktene, så jeg holder meg unna. Osten deres kunne det ALDRI falt meg inn å spise! :eek:
Tror jeg ville gått for ekte leverpostei. Lindberg anbefaler jo feks. ekte majones fremfor lettvarianten, han er ikke så gnien på mettet fett nå som han var før. |
Sv: Vita hjertegod leverpostei?
Hmm.....bruker ekte majones ihvertfall:) Trodde egentlig den var et sikkerstikk, men nå ble jeg usikker igjen....Uff, at det skal være så komplett umulig å få ting inn i det tjukke hodet:o Vel, lese mer da;)
|
Sv: Vita hjertegod leverpostei?
Du kommer mer inn i Lindberg etterhvert:)
Jeg spiser ikke leverpostei, har tenkt at det er for mye karber og for høy GI (litt sånn som vanlige pølser), men er jammen ikke sikker. Litt skader uansett ikke. |
Sv: Vita hjertegod leverpostei?
Sitat:
|
Sv: Vita hjertegod leverpostei?
Det du må passe på som ny på Lindberg er å få i seg nok proteiner. Det er veldig lett om en eks er vant til lavkaloridietter å spise for lite proteiner. Tenk om du får i deg nok proteiner hele tiden. Suppler eks med egg eller cottage cheese om du spiser skive med leverpostei.
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 11:23. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no