![]() |
Skal på kurs i morgen - tips til mat?
Jepp, skal på kurs i morgen fra 9-16. Aner ikke om vi får mat, men det regner jeg med. Men jeg vil veldig gjerne ha med litt reserve bare sånn i tilfelle.. Noen som har noe tips?
|
Sv: Skal på kurs i morgen - tips til mat?
Det er IKKE veldig teit å ha kokte egg (med skall!) i veska. En pakke kokt skinke å knaske på? Du kan også ha noen salatgrønnsaker (ikke grisete) som du kan knaske på? Brokkolibiter, paprika, blomkål?
|
Sv: Skal på kurs i morgen - tips til mat?
Jeg var inne på å lage meg en salat å ta med, men jeg har jo ikke tilgang til noe kjøleskap da.. Vil ikke skinka/egg/ost bli sur?
Takker for tips! :klem: |
Sv: Skal på kurs i morgen - tips til mat?
Eggene holder. Majo er iffy uten kjøling. Ost holder. Skinke, hmmm, kan bli iffy det og. Eggene blir best om du som sagt beholder skallene på og skreller rett før spising. Bare bryt dem i fire etter du har skrella.
|
Sv: Skal på kurs i morgen - tips til mat?
Sitat:
Babybelost tåler oppbevaring i romtemperatur. De er i sånn rød voks. |
Sv: Skal på kurs i morgen - tips til mat?
Sitat:
Ville heller gått for noen pipper jeg http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=5027, de lukter i vert fall ikke :p |
Sv: Skal på kurs i morgen - tips til mat?
Hm, pippene hørtes spennende ut. Bare et problem - jeg har ikke kalkunpølser i hus.. Kan jeg bruke skinke? Og så harj eg bare rød paprika.. Blir litt flere karber, men det får så være..
Tusen takk for tips! :klem: |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 06:13. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no