Lavkarbo.no :: Karbojunkie

Lavkarbo.no :: Karbojunkie (http://forum.lavkarbo.no/index.php)
-   Ketolysekuren (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=110)
-   -   Skal på kurs i morgen - tips til mat? (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=17223)

sma 01-02-08 19:50

Skal på kurs i morgen - tips til mat?
 
Jepp, skal på kurs i morgen fra 9-16. Aner ikke om vi får mat, men det regner jeg med. Men jeg vil veldig gjerne ha med litt reserve bare sånn i tilfelle.. Noen som har noe tips?

Megvel 01-02-08 19:56

Sv: Skal på kurs i morgen - tips til mat?
 
Det er IKKE veldig teit å ha kokte egg (med skall!) i veska. En pakke kokt skinke å knaske på? Du kan også ha noen salatgrønnsaker (ikke grisete) som du kan knaske på? Brokkolibiter, paprika, blomkål?

sma 01-02-08 20:08

Sv: Skal på kurs i morgen - tips til mat?
 
Jeg var inne på å lage meg en salat å ta med, men jeg har jo ikke tilgang til noe kjøleskap da.. Vil ikke skinka/egg/ost bli sur?

Takker for tips! :klem:

Megvel 01-02-08 20:10

Sv: Skal på kurs i morgen - tips til mat?
 
Eggene holder. Majo er iffy uten kjøling. Ost holder. Skinke, hmmm, kan bli iffy det og. Eggene blir best om du som sagt beholder skallene på og skreller rett før spising. Bare bryt dem i fire etter du har skrella.

martefie 01-02-08 20:28

Sv: Skal på kurs i morgen - tips til mat?
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av sma (Innlegg 397115)
Jeg var inne på å lage meg en salat å ta med, men jeg har jo ikke tilgang til noe kjøleskap da.. Vil ikke skinka/egg/ost bli sur?

Takker for tips! :klem:

Det vil ikke surne fra morgen til lunsj. Ganske sikker på at det holder til kvelden også. Men det blit jo ikke kaldt, da.

Babybelost tåler oppbevaring i romtemperatur. De er i sånn rød voks.

Lindabtn 01-02-08 21:29

Sv: Skal på kurs i morgen - tips til mat?
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Megvel (Innlegg 397104)
Det er IKKE veldig teit å ha kokte egg (med skall!) i veska. En pakke kokt skinke å knaske på? Du kan også ha noen salatgrønnsaker (ikke grisete) som du kan knaske på? Brokkolibiter, paprika, blomkål?

Hehe, det eneste med kokt egg som er blitt avkjølt er at det lukter DRIT!!!
Ville heller gått for noen pipper jeg http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=5027, de lukter i vert fall ikke :p

sma 01-02-08 22:37

Sv: Skal på kurs i morgen - tips til mat?
 
Hm, pippene hørtes spennende ut. Bare et problem - jeg har ikke kalkunpølser i hus.. Kan jeg bruke skinke? Og så harj eg bare rød paprika.. Blir litt flere karber, men det får så være..
Tusen takk for tips! :klem:


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 06:13.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no