![]() |
Bismak av splenda?
Heisann alle sammen!
Som relativt fersk ketolyser så har jeg ett spørsmål angående baking! Jeg har forsøkt å tilpasse noen oppskrifter til lavkarbo gjennom å bruke splenda som sukkererstatning. Prøvde meg på noen kjeks basert på peanøttsmør her tidligere i kveld.... Det skulle være 150 g sukker i de og jeg brukte da 15 g splenda. Men det ble en merkelig smak av dette. Skyldes dette splenda? Bør man bruke mindre når man forsøker å oversette oppskrifter til lavkarbo?? Takker for svar! Ellers så må jeg bare si at kroppen min trives på lavkarbo, går sakte, men jevnt ned i vekt og cm. Skulle selvfølgelig ønske at jeg hadde gått ned ti kg i går, men prøver å være tålmodig.... Masse gode tips og ideer her på forumet forresten. Mange flinke mennesker her. Ha en fortsatt fin kveld, folkens :) |
Sv: Bismak av splenda??
Hmmm....jeg har ikke opplevd noen rar bismak ved bruk av splenda.
|
Sv: Bismak av splenda??
Ok..... Kanskje det rett og slett ikke var en god oppskrift! Takker for svar.
|
Sv: Bismak av splenda?
Jeg synes splenda har bismak. Smak og behag det der. :)
|
Sv: Bismak av splenda?
Sitat:
|
Sv: Bismak av splenda?
for meg var faktisk splenda en vanesak.... i starten så syntes jeg den var... nja... ekkel.... men nå liker jeg den- tenker på det som sukker... og bruker det SJELDENT :p
|
Sv: Bismak av splenda?
Alt er vel en vanesak.... Har brukt det lite jeg også, men av og til er det kjekt å bake noe til kaffen som jeg også kan spise :) Og da må man jo ha noe søtstoff!
|
Sv: Bismak av splenda?
Jeg synes Splenda smaker helt gyselig, og det er jeg egentlig litt lei meg for:( Hadde store forhåpninger til det da det kom.
|
Sv: Bismak av splenda?
Synes også splenda har en forferdelig bismak om det er mye av det i en oppskrift.
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 23:53. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no