![]() |
Snaddermat?
Har så lyst til å lage noe godt til middag i dag, men jeg er helt blank.
Taco/tortilla hadde vi i går og fløtegratinerte koteletter hadde vi dagen før. Noen som har noe tips? Kanskje til og med tips til dessert? Har ikke spist dessert siden jeg startet 7/1 så nå syns jeg at jeg kan unne meg litt. :) |
Sv: Snaddermat?
Fyllt kyllingfilet( fylt med et par skiver ost, litt pesto og ev. spekeskinke/fenalår) med jukseris, sjampinjongsaus og salat er godt :sikle:
Dessert: krem og varme bær :D |
Sv: Snaddermat?
Himmelsk Gryte
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=15737 Og mandelpudding http://lavkarbo.blogg.no/1200439194_lavkarbo_mandelpuddin.html (jeg har bare lagd den siste av mandelpuddingene, og den er knallgod) :sikle: Ha en fin dag!! :klem: |
Sv: Snaddermat?
Takker for tips. :klem:
Lurer faktist på om jeg skal gå for den karamellpuddingen. :sikle: Men jeg har så jeg kan lage den andre også. ;) Middagen skal jeg tenke litt på. Har det jeg trenger til begge. :) |
Sv: Snaddermat?
Den der mandelpuddingen - den skal stå i vannbad i ovnen?
Altså det er bare bunnen som står i vannet - det er ikke meningen at hele innholdet skal stå i vann? Har satt den i ovnen nå, men ble plutselig usikker... |
Sv: Snaddermat?
Sitat:
|
Sv: Snaddermat?
Sitat:
Oki, jeg laget den første.. For å si den sånn så står den fortsatt i ovnen. Den var ikke i nærheten av å være stiv. Men får bare se den an. :) |
Sv: Snaddermat?
Når jeg lager creme brulee eller karamellpudding har jeg formen oppi vannbad hvor vannet står til midt på utenpå formen puddingen er i.
Det koker jo ikke rundt, så det er ikke fare for at det kommer vann oppi. Noen ganger stivner puddingen litt mer når den blir kald. Mener den skal være littegrann skjelven i midten iallefall..... Lykke til :D |
Sv: Snaddermat?
Takk for svar Nille. :)
Jeg endte med å sette den i kjøleskapet til slutt. Og så laget jeg en ny - nr IV. Det gikk mye fortere for å si det sånn. :p Og middagen ble "himmelsk gryte", og ja - den var himmelsk! :D |
Sv: Snaddermat?
Sitat:
|
Sv: Snaddermat?
Sitat:
Ah.. Jo, det står i kjøleskapet fortsatt. :rolleyes: :D Men jeg laget den som du bruker, og da ble resultatet mye bedre!:D |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 12:50. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no