![]() |
Er matfløte dårlig fløte?
Jeg mener å ha lest det et sted, men jeg finner ingen relevant info når jeg søker. Nå bruker jeg lite fløte, men jeg liker at matfløten blir litt tykk når man koker den. Men er den mindre god enn kremfløte? Og i tilfelle hvorfor?
Jeg klarer ikke å bruke johannesbrødkjernemel i fløtesauser og supper, for den blir liksom så slimy ... |
Sv: Er matfløte dårlig fløte?
Hm, skulle ikke tro at det var noe særlig forskjell på smaken..
Men hvorfor bruker du ikke bare vanlig fløte i sausen da? :) |
Sv: Er matfløte dårlig fløte?
Sitat:
|
Sv: Er matfløte dårlig fløte?
Det som gjør meg mest skeptisk til matfløte (og kaffefløte for den sakens skyld) er at den er ultrapasteurisert og homogenisert. Kremfløte er bare pasteurisert.
|
Sv: Er matfløte dårlig fløte?
Aha! Noen som kan fortelle meg litt om hva det gjør med fløten?
|
Sv: Er matfløte dårlig fløte?
Fant et par tråder hvor det står forklart en god del:
http://forum.lavkarbo.no/showthread....pasteurisering http://forum.lavkarbo.no/showthread....pasteurisering |
Sv: Er matfløte dårlig fløte?
Haha, ser dere i den første tråden der, så stiller jeg omtrent akkurat det samme spørsmålet som her...!! Teflonhjerne ass! Men takk skal du ha :)
|
Sv: Er matfløte dårlig fløte?
Sitat:
Ehhh... tykner ikke kremfløte når den koker ? Det gjør kremfløten jeg bruker. Det er helt vanlig kremfløte fra Tine. .... :wacko: |
Sv: Er matfløte dårlig fløte?
Sitat:
Det gjør i alle fall min fløte. :rolleyes: Det er nesten slik at den blir for tykk syns jeg. :) |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 09:31. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no