![]() |
Fiskekarbonader
Fiskekarbonader
Form farsen til kaker og stek dem på begge sider i meierismør. Trekkes ferdig i stekeovn på ca 100 grader. Jeg fikk 11 karbonader ut av farsen, og hvis jeg har regnet riktig er det da ca 0,7 kh i hver karbonade (8,1 i hele farsen) :D Næringsinnhold pr 100 g: Kcal: 148 Protein: 14,6 Karbohydrat: 0,9 Fett: 9,5 |
Sv: Fiskekarbonader
Mmmmm... hørtes godt ut. Dette blir neste ukes fiskemiddag:) Takk!
|
Sv: Fiskekarbonader
Den hørtes god ut :)
Hvordan blir det å blande laks inn i blandingen tro? (feitere fisk) |
Sv: Fiskekarbonader
Har alltid trodd at fiskemat er så vanskelig å lage. Vet ikke hvorfor. Men nå skal jeg prøve denne en dag. Jedg også denne laksevarianten jeg fant som Photobscura har lagt ut oppskrift til
http://forum.lavkarbo.no/showpost.ph...78&postcount=8 Gleder meg :D:D:D ser jo ikke umulig ut jo ;) Og kjekt å kunne lage noe en dag man har tid og ha rask og god mat noen andre dager da :) |
Sv: Fiskekarbonader
Hvilket tilbehør har dere til disse karbonadene, som hørtes utrolig gode ut!
|
Sv: Fiskekarbonader
Dette må prøves! Takk skal du ha, Lisbeth. :spisesnak
|
Sv: Fiskekarbonader
Glemte å kjøpe sjalottløk, går det med rødløk tro? Jeg kommer jo til å prøve da... Gidder ikke drasse ut unger i dette møkkaværet for å kjøpe sjalottløk, bare lurte på om noen hadde prøvd...
|
Sv: Fiskekarbonader
Hei Lisbeth, det er vel i denne tråden jeg skal takke for oppskrifta. Laget slike fiskekarbonader på fredag. Kjempegode, de blir ikke gamle de jeg frøs ned heller:spisesnakSå tusen takk:)
|
Sv: Fiskekarbonader
Sitat:
|
Sv: Fiskekarbonader
Dette blir middagen hos oss i dag...!!;)
Tusen takk for oppskrift, Lisbeth! Prikk er avsendt!:D |
Sv: Fiskekarbonader
Nettopp dytta i meg de tre som ble igjen av de 20 jeg lagde i går:sikle:
|
Sv: Fiskekarbonader
Sitat:
|
Sv: Fiskekarbonader
Lagde denne med asiatisk vri i dag. Eg bytta ut sjalottløk og grasløk med kvitløk, chili og ingefær.
Det blei også godt:D |
Sv: Fiskekarbonader
MmmmMmmmMmm.....!! Kjempegode!
...det var første gang jeg lagde slike, så da var det ekstra gøy at det ble såpass bra! Poden på 11 var med på kjøkkenet og karbonadene gikk ned på høykant etterpå! Vi puttet i litt ekstra da...som et par klatter med kremost m urter, hvitløk, finhakket purre, litt revet sellerirot, div mer krydder også brukte vi fersk gressløk. Synes å erindre at vi hadde i mer også, men er ikke kvinne om å huske det akkurat nå:) Godt var det okke som - og, anbefales veldig!;) |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 06:27. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no