![]() |
Fylte og stekte auberginer
Fylte og stekte auberginer
4 porsjoner 2 stk. auberginer 2 ss sitronsaft 1 ss olivenolje Fyll: 2dl raspa blomkål 2 ss smør 1 liten løk 2 fedd hakket hvitløk 2 store ferske sjampinjong i små biter 1/2. squash i terninger ½ boks hermetiske tomater (Landlord) 1 liten chili i små biter smak til med salt og pepper -parmesan Fremgangsmåte: Del auberginene i to på langs og bruk en skarp kniv til å skjære en linje rundt kjøttet ca. ½ cm fra kanten. Pensle med sitronsaft og olje. Legg auberginene med skallsiden ned på et bakepapir og stek dem ved 200 grader C i ca. 30 minutter. Lag fyllet mens auberginene bakes i ovnen: Fres grønnsakene myke i oljen. Fjern kjøttet i de ferdigbakte auberginene med en liten skje slik at bare skallet står igjen. Hakk kjøttet og bland det med resten av fyllet, som fordeles i de tomme skallene. Dryss over parmesan og sett det tilbake i stekeovnen til osten har smeltet. Passer til stekt kjøtt og kylling, eller som en rett for seg selv. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 12:50. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no