![]() |
Buttermilk, hva er det?
Eller, Wikipedia har fortalt meg hva det er, men hvilken vare finner jeg i vanlig norsk butikk som kan funke i stedet? Det nærmeste er det skumma kulturmelk? Kefir?
Det er noen veldig fristende oppskrifter i den nye kokeboka mi, nemlig... Noen som kan hjelpe, som er gode på amerikanske ingredienser? |
Sv: Buttermilk, hva er det?
Jeg har forsket på det samme, for det beste jeg får er buttermilk bisqiuts (ikke lavkarbo det da....) det er ikke kjeks da, mer myke, scones-aktige. Brukes mye til frokost i sørstatene. Det nærmeste jeg har kommet er kefir eller kulturmelk ja. Ofte inneholder oppskriftene baking soda, som er omtrent som natron, og trenger syrnet melk for å reagere.
|
Sv: Buttermilk, hva er det?
Da prøver jeg meg frem med kefir/kulturmelk. Takk! Da skal det bli nammevafler fra South Beach-kokeboka mi. :D
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 11:57. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no