![]() |
Kylling i saus :)
3-4 kylling filèr
1/4 fløte 1 boks creme fraiche 1 pk. Norzola ost sjampingion salt pepper Kyllingen krydres med salt og pepper,stekes lett på begge sider og legges i ildfat form. Stek soppen og ha i med kyllingen. Ha så fløten, creme fraicheen og osten i panna og kok sammen til saus. HA dette over kyllingen i den ildfaste formen. Stekes på 200 grader i 45-60 min. :sikle: Serveres med valgfritt tilbehør. Noen som har lyst å regne karb. innholdet i denne retten for meg....? Sliter litt med akkurat det!! :confused: |
Sv: Kylling i saus :)
Aner ikke hvor mye det er i en pakke med Norzola men tror det er under 1 karb i pakka. Regner man 1 karb der så er det sikkert greit. Med 1/4 fløte regnet jeg med at du brukte 1/4 boks og det er vel i underkant av 1 dl? Da er det i såfall ca 3 gr karb der. I en box creme fraiche er det i underkant av 5 karber (?) I kyllingfilet er det vel ca 0. Regner du 1 gr karb. på soppen så er vel det ok...?
Tja... la meg se... blir altså ca (merk ca..) 10 gr karb. Eller.... ?... |
Sv: Kylling i saus :)
Btw... den hørtes utrolig god ut :sikle:
|
Sv: Kylling i saus :)
Hørtes fornuftig ut! Takk for hjelpen! :D
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 00:22. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no