Lavkarbo.no :: Karbojunkie

Lavkarbo.no :: Karbojunkie (http://forum.lavkarbo.no/index.php)
-   Generell ernæringsdebatt (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Alfa amylase? (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=18521)

Megvel 30-03-08 11:30

Alfa amylase?
 
Jeg lurer meg på...
Siden jeg slutta med ketolysen har det kommet frem at jeg ikke tåler kjøpebrød, men tåler rundstykker... Jeg har titta på pakkene i dag, og hovedforskjellen er alfa-amylase. Et enzym som gjør at gjæren hever brødet fortere. Noen som vet noe mer om dette? Har googla litt, da...


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 18:50.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no