![]() |
Nam,nam "tacoskjell"
Vi hadde tacos igår kveld og mens jeg laget til, puttett jeg noen skiver med ost i ovnen drysset med tacokrydder fra glass. De andre familiemedlemmene satt med sine tacoskjell og tortillaer, men disse sprø ostechipsene var helt ypperlige som harde "skjell" nam,nam.... bør prøves.:D:):D
|
Sv: nam,nam "tacoskjell"
Hmm, ikke dumt! Jeg har tidligere vært utrolig svak for nachos, kanskje det går an å bruke de til det også?
|
Sv: nam,nam "tacoskjell"
Ja kanskje det, ingen dum ide det heller. Utolig kreative vi blir.
|
Sv: nam,nam "tacoskjell"
Jaaa, er ikke det flott! :D
|
Sv: nam,nam "tacoskjell"
bruker sånne halve osteskiver med krydder stekt o vnen som snack til å dippe i guacamole etc...mmm
|
Sv: nam,nam "tacoskjell"
Ja eller lage små "salte kjeks" og ha smøreost imellom, nam,nam det også:):D:) steke opp noen og imponere med ost og "kjeks"
|
Sv: Nam,nam "tacoskjell"
har alltid likt å bruke lefser til taco, men det er jo ikke aktuelt nå. I går skulle vi kose oss med taco, og da jeg skulle rive opp litt salat, fant jeg ut at jeg kunne bruke bladene hele som lefser:) Funka kjempefint, var knallgodt!:)
|
Sv: Nam,nam "tacoskjell"
Sitat:
Ja, det har jeg også pleid å gjøre.. Har gjerne variert litt mellom kinakål og isbergsalat. Har aldri vært stor fan av kinakål, men det er kjempegodt hvis man koker bladene i ett minutt ca. Da blir de litt mykere og er kjempelette å "fylle" med ting. Veldig godt!! :) |
Sv: Nam,nam "tacoskjell"
Å så smart da!!!! Det må jeg også prøve:)))
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 16:47. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no