Lavkarbo.no :: Karbojunkie

Lavkarbo.no :: Karbojunkie (http://forum.lavkarbo.no/index.php)
-   Ketolysekuren (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=110)
-   -   Nam,nam "tacoskjell" (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=18713)

Livsglede 06-04-08 14:45

Nam,nam "tacoskjell"
 
Vi hadde tacos igår kveld og mens jeg laget til, puttett jeg noen skiver med ost i ovnen drysset med tacokrydder fra glass. De andre familiemedlemmene satt med sine tacoskjell og tortillaer, men disse sprø ostechipsene var helt ypperlige som harde "skjell" nam,nam.... bør prøves.:D:):D

Marita 06-04-08 15:14

Sv: nam,nam "tacoskjell"
 
Hmm, ikke dumt! Jeg har tidligere vært utrolig svak for nachos, kanskje det går an å bruke de til det også?

Livsglede 06-04-08 15:17

Sv: nam,nam "tacoskjell"
 
Ja kanskje det, ingen dum ide det heller. Utolig kreative vi blir.

Marita 06-04-08 15:19

Sv: nam,nam "tacoskjell"
 
Jaaa, er ikke det flott! :D

luringen 06-04-08 15:25

Sv: nam,nam "tacoskjell"
 
bruker sånne halve osteskiver med krydder stekt o vnen som snack til å dippe i guacamole etc...mmm

Livsglede 06-04-08 16:02

Sv: nam,nam "tacoskjell"
 
Ja eller lage små "salte kjeks" og ha smøreost imellom, nam,nam det også:):D:) steke opp noen og imponere med ost og "kjeks"

Tvillingmamma:) 06-04-08 21:17

Sv: Nam,nam "tacoskjell"
 
har alltid likt å bruke lefser til taco, men det er jo ikke aktuelt nå. I går skulle vi kose oss med taco, og da jeg skulle rive opp litt salat, fant jeg ut at jeg kunne bruke bladene hele som lefser:) Funka kjempefint, var knallgodt!:)

Princez 07-04-08 09:07

Sv: Nam,nam "tacoskjell"
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Tvillingmamma:) (Innlegg 435800)
har alltid likt å bruke lefser til taco, men det er jo ikke aktuelt nå. I går skulle vi kose oss med taco, og da jeg skulle rive opp litt salat, fant jeg ut at jeg kunne bruke bladene hele som lefser:) Funka kjempefint, var knallgodt!:)


Ja, det har jeg også pleid å gjøre.. Har gjerne variert litt mellom kinakål og isbergsalat. Har aldri vært stor fan av kinakål, men det er kjempegodt hvis man koker bladene i ett minutt ca. Da blir de litt mykere og er kjempelette å "fylle" med ting. Veldig godt!! :)

pillan 09-04-08 13:03

Sv: Nam,nam "tacoskjell"
 
Å så smart da!!!! Det må jeg også prøve:)))


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 16:47.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no