![]() |
Torsk med "sydlansk" vri
Torsk med ”sydlansk” vri
(Omgjort etter en oppskrift jeg fant i et gammelt ukeblad i påska) 400g torskefilet - Legges i en smurt ildfast form, strø på salt og sitronpepper Saus 1: 1 dl fløte 1dl soyamelk 1 ss grov sennep 3 fedd hvitløk 1/2 terning fiskebuljong 1ss hakket tørket persille Kok opp sausen og la den småkoke til buljongen har løst seg opp. Hell sausen over fisken. Stekes på nederste rille 200 grader i 20 min Saus 2: 1 bx grovhakka tomater 1 ss olivenolje 1/2 finhakket purreløk 1 finhakket sjalottløk 1/2dl grovhakket frisk basilikum Helles over fisken. Legg på rå scampi (antall etter eget ønske) og la retten steke videre til scampiene er blitt rosa. Dette serverte jeg med ”røstipoteter” |
Sv: Torsk med "sydlansk" vri
"røstipoteter"??
|
Sv: Torsk med "sydlansk" vri
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 16:54. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no