Lavkarbo.no :: Karbojunkie

Lavkarbo.no :: Karbojunkie (http://forum.lavkarbo.no/index.php)
-   Spørsmål om matvarer og oppskrifter (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=128)
-   -   Gjær? (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=18916)

msplum 16-04-08 17:52

Gjær?
 
Så vidt jeg kan se så er det ingen som bruker gjær i baksten?

Er det noen spesiell grunn til det?

Stupedama 16-04-08 18:18

Sv: Gjær?
 
Gjær brukes vel mest til å heve mel, ville jeg tro? Og ingen her bruker mel.

msplum 16-04-08 18:23

Sv: Gjær?
 
aah ok... :)

Madamim 16-04-08 18:51

Sv: Gjær?
 
Gjær trenger sukker og lager gass som igjen strekker glutenettverket i hvetemel.

Stupedama 16-04-08 23:31

Sv: Gjær?
 
Wow, Madamim! :)


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 04:55.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no