![]() |
Dressingforslag?
Her går det stort sett i rømme som dressing, men det hadde vært godt med litt annen dressing også........blir liksom litt kjedelig med bare rømme..
Har du noen gode oppskrifter på dressing, som er godt og "lovlig" , og som erstatter rømme?. |
Sv: Dressing forslag...????....
Jeg pleier å blande Fader Martin Dressing i rømmen, det blir litt annen smak da. Evt. andre dressinger, er bare obs å karbinnholdet.
|
Sv: Dressing forslag...????....
Her er noen:
http://forum.lavkarbo.no/showthread....light=dressing http://forum.lavkarbo.no/showthread....light=dressing http://forum.lavkarbo.no/showthread....light=dressing Ellers så er favoritten i huset: 1 boks rømme sitronsaft og splenda til du får et litt syrlig/søt smak. Tar det på feelingen sjøl, så jeg vet ikke helt hvor mye. Denne blir litt tynnere enn bare rømme-konsistens :) |
Sv: Dressing forslag...????....
Tusen takk for svar.......:)
Da skal det bli litt "ny" dressing på middagsmaten i dag.....:D |
Sv: Dressing forslag...????....
Tomt risteglass (syltetøyglass eller lign med lokk)
en god splash kaldpresset olivenolje 1-2 dl en god splash epleeddik, hvitviseddik eller lign 1/2 -1 dl 1-2 tskj sennep (Dijon eller annet) salt pepper litt splenda evt et hvitløksfedd/grønne krydderurter av noe slag, enten basilikum eller persille eller gressløk saften av en halv sitron er godt rist godt og du har god dressing i mange dager ble den for sur har du mer olje i, evt mer splenda ble den for oljete tar du mer eddik i kjøleskap :) |
Sv: Dressing forslag?
Jeg pleier å blande rømmen med litt ketchup uten sukker, og litt tabasco eller annen chilisaus. Har også oppi krydder etter smak, gjerne løkpulver, paprika og masse dill. Blir litt party-dressing aktig :)
Ellers kan du søke på nett etter oppskrift på EKTE caesar-dressing, den er lett å gjøre lavkarbo. Husker ikke akkurat, men det er eggeplomme, olje, litt senep, litt eddik, salt, pepper og revet parmesan.. og sikkert noe annet krydder... mmmmmmm |
Sv: Dressing forslag?
Jeg vet ikke om den er lovlig, en må jo regne ut litt da, regner med det er en stor porsjon dette her, funnet her: http://dinmat.adressa.no/Temasider/R...selige-salater
Cæsardressing: 10 eggeplommer 5 fedd finhakket hvitløk 10 ansjosfileter 3 ss dijonsennep 1 dl sitronjuice 1 ss worcestersaus 0,5 l olivenolje Salt og pepper Kjør alle ingredienser i en kjøkkenmikser, smak deg fram med salt og pepper. PS: Pass på at alle ingredienser holder samme temperatur slik at dressingen ikke skilles. |
Sv: Dressing forslag?
Sitat:
10 eggeplommer og en halv liter olje ja.. i tillegg til alt annet, da nærmer vi oss 1 l dressing... burde holde en stund :) Den jeg så hadde i tillegg mengder revet parmesan rørt inn på slutten... mmmmmmmmm |
Sv: Dressing forslag?
Denne erstatter kanskje ikke rømmedressing, men er veldig god og kan brukes til mye. Jeg lager basilikum-olje av fersk basillikum, hvitløk, rapsolje, sitron, salt&pepper. Kjører det hele med stavmixer. Denne er veldig god oppå salat og jeg bruker den som smaksforsterker i mange matretter. En dæsj i tomatsausen, på omeletten, i suppa, over pizzaen, i gryteretter og er veldig god over brie-ost. Tidligere brukte jeg den i steden for smør på brødskiva sammen med pålegg. Fyll opp i en fin flaske. Anbefales å ha stående på kjøkkenbenken!
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 08:29. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no