![]() |
Spørsmål om eggehvite og kyllingfilèt
Okey, slår sammen to spørsmål i èn tråd her http://s248.photobucket.com/albums/g...n/th_humre.gif
1. Hva kan jeg bruke bare eggehvite til..? Teit med oppskrifter der bare eggeplommen skal brukes ja... sitter her nå med et glass med eggehvite av 4 egg. Noen oppskrifter der hviten, men ikke plommen skal brukes? 2. Når det er en oppskrift der en kylling skal brukes, men jeg heller vil bruke kyllingfilèt... hvor mange filèter må til for at det blir samme mengde som èn kylling? |
Sv: Spørsmål om eggehvite og kyllingfilèt
Åh åh åh åh! Trollkrem :D
Stivpisk eggehviten og bland i rørte tyttebær, mmmm! Barndomsminner! (Men da må man jo nesten kjøpe sånne fryste tyttebær og ha i splenda e.l. når man rører dem, da). |
Sv: Spørsmål om eggehvite og kyllingfilèt
Når det gjelder spm nr to (som jeg overså i ivrigheten over trollkremen :D), så må du nesten finne ut hvor mye en hel kylling veier uten bein, og bruke tilsvarende mengde kylling. (Mener å huske at jeg veide beina som var igjen fra en 450-gr pose med kyllingvinger, og at de veide ca 150 gram.)
Hva slags oppskrift er det snakk om? |
Sv: Spørsmål om eggehvite og kyllingfilèt
Sitat:
Sitat:
|
Sv: Spørsmål om eggehvite og kyllingfilèt
Tipper om du bruker to fileter så går det greit.
Du, jeg liker egentlig ikke tyttebær jeg heller, men det er noe helt ekstraordinært med denne desserten som mormor pleide å lage da jeg var liten. Ubeskrivelig! Samt at vi kidsa jo jubla over den drøye fargen som tyttebær gir. Du kan sikkert bruke de bæra du nevner, men da ere ikke ånkli trållkreeeem :D |
Sv: Spørsmål om eggehvite og kyllingfilèt
Sitat:
|
Sv: Spørsmål om eggehvite og kyllingfilèt
Hihi jeg gav opp dette, og dro og kjøpte en grillet kylling :p det var nok best til denne oppskriften uansett så... har andre oppskrifter som jeg kan bruke filèt til
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 17:36. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no