![]() |
Enids panacotta (italiensk fløtedessert)
Perfekt som dessert til 17. mai - lett å lage og kjeeempegod!
10 dl fløte kokes opp, med frøene fra 1 vaniljestang (kan godt slenge hele vaniljestangen oppi også) og 10-15 dråper vaniljessens. Ta kjelen av platen og tilsett 2 ss Splenda når det er kokt opp, og rør godt mens du tilsetter 8 ss gelatinpulver rørt ut i et halv glass vann. Sil ned i en serveringsbolle eller porsjonsformer, la stå natten over i kjøleskapet. Servér med bær. Kan også lages med sitronessens og raspet sitronskall, eller med hakket sjokolade, og sikkert mye annet spennende også ;) |
Sv: Enids panacotta (italiensk fløtedessert)
Nammeeee!!!
Kan skrive under på at denne er suuupergod!!! Jeg skal lage med karamell til 17.mai.. PRØVE iallefall;) |
Sv: Enids panacotta (italiensk fløtedessert)
oj !! får vann i munnen jeg.....
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 17:26. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no