![]() |
Kyllingchips og avokado-is!
Min første dag på lavkarbo - so far so good - og er igang med eksprimentering på kjøkkenet, ettersom jeg er avhengig av noe snack på kvelden. Håpet er jo kveldssuget skal forsvinne etter hvert, men enn så lenge kan jeg kose meg med:
Kyllingchips: Man tager rett og slett en halvfrossen kyllingfilet og skjærer i løvtynne skiver (lettere å skjære tynne skiver når den ikke er helt tint) - litt olje i en langpanne - legg kyllingstykkene oppi - krydre etter smak og behag - og stek i ovnen til de er sprø! Kjempegodt!:) Steikepanne fungerer også.. "Is": Like deler tofu og avokado - mos i blender - tilsett litt vann, kanel og masse frosne jordbær/bringebær, søt etter behov (natreen fungerer fint), og kjør i blender til alt er en tykk mousse. La stå i frysen et par timer, og vips - IS!:) |
Sv: Kyllingchips og avokado-is!!!
Dette var spennende Nike! :spent:
|
Sv: Kyllingchips og avokado-is!!!
Kjenner jeg er litt skeptisk til avokadois :), men kyllingchips skal jeg definitivt prøve!
|
Sv: Kyllingchips og avokado-is!!!
Fant faktisk ut at chipsen ble bedre med steikepanne, men det kan være fordi jeg har en ekstremt dårlig steikeovn... :)
|
Sv: Kyllingchips og avokado-is!!!
Isen /smoothieen kan også lages med cottage cheese og silketofu, for de som ikke er så glad i avokado. Eller man kan ha litt av alt:)
Vannkastanjechips er også fin snack - viktig å kjøpe den løvtynne typen, ellersmå man skjære de welv, og det er littt kavete. |
Sv: Kyllingchips og avokado-is!!!
Kyllingchips var jo genialt! Når jeg steker fileter blir jo enkelte deler ofte sprø og litt brente, jeg ELSKER de delene!
|
Sv: Kyllingchips og avokado-is!!!
Sitat:
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 04:36. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no