![]() |
Proteinpulverspørsmål
Jeg har så lyst å bake, og siden jeg liker så godt å eksprimentere litt tenkte jeg å lage min egen oppskrift. Men det kan jo være greit å vite litt om ingrediensene før man begynner..:
-Kan proteinpulver erstatte mel i sin helthet? -Oppfører det seg annerledes enn mel (steketid o.a.) -Evt andre ting å ta hensyn til når man bruker proteinpulver? -Hvilket egner seg best til baking? |
Sv: Proteinpulverspørsmål
-Kan proteinpulver erstatte mel i sin helthet?
Njæ. Ikke helt synes jeg. Konsistensen blir rar, og det smaker annereldes. -Oppfører det seg annerledes enn mel (steketid o.a.) Det svir fortere enn mel og f eks vafler og pannekaker med proteinpulver setter seg mer fast enn "originalvaren". Det var de to spørsmålene jeg følte jeg kunne svare på... |
Sv: Proteinpulverspørsmål
Tusen takk!:)
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 06:09. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no