Lavkarbo.no :: Karbojunkie

Lavkarbo.no :: Karbojunkie (http://forum.lavkarbo.no/index.php)
-   Spørsmål om matvarer og oppskrifter (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=128)
-   -   Proteinpulverspørsmål (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=19693)

Nike 29-05-08 10:47

Proteinpulverspørsmål
 
Jeg har så lyst å bake, og siden jeg liker så godt å eksprimentere litt tenkte jeg å lage min egen oppskrift. Men det kan jo være greit å vite litt om ingrediensene før man begynner..:

-Kan proteinpulver erstatte mel i sin helthet?
-Oppfører det seg annerledes enn mel (steketid o.a.)
-Evt andre ting å ta hensyn til når man bruker proteinpulver?
-Hvilket egner seg best til baking?

martefie 29-05-08 20:19

Sv: Proteinpulverspørsmål
 
-Kan proteinpulver erstatte mel i sin helthet?

Njæ. Ikke helt synes jeg. Konsistensen blir rar, og det smaker annereldes.

-Oppfører det seg annerledes enn mel (steketid o.a.)

Det svir fortere enn mel og f eks vafler og pannekaker med proteinpulver setter seg mer fast enn "originalvaren".

Det var de to spørsmålene jeg følte jeg kunne svare på...

Nike 29-05-08 20:23

Sv: Proteinpulverspørsmål
 
Tusen takk!:)


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 06:09.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no