![]() |
Til Iset
Prøvde å lage pizzaen din i dag, men har brukt soyamel istede for soyaprotein. Fant ut at deigen tilslutt betod av 40 karb. Må få tak i soyaprotein. (Har trodd at soyamel og soyaprotein var det samme.)
Var veldig skeptisk da bunnen ble steikt - merkelig lukt :eek:. Men den ble ganske god til slutt:p. Hvor mange karb er det ca i bunnen da, når du lager den på din måte?:confused: Setter inn oppskriften her sån at alle får den med seg: PIZZA BUNN 4 store egg 2 dl vann 1,5 ss bakepulver 4 dl soyaprotein (jeg brukte Multipower, syns den smaker bedre enn Vegefuel faktisk) 3-4 moste hvitløksfedd 2 ss olivenolje/rapsolje Salt, oregano, timian, løkpulver... 100 - 150 gram revet god ost Hege |
Sv: Til Iset
Det er stooor forskjell i smaken på soyamel og soyaprotein (foruten forskjell i karbo-innholdet, som jo er mye lavere i soyaproteinet). Soyamel smaker hoppetau, jeg takler det ikke, så jeg bruker det aldri. Synd, for det er jo så mye billigere.
Jeg er usikker på karbeinnholdet i min pizzarøre, men det er ganske lite. I soyaproteinet er det vel maks 1 gram karbo per. 100 gram, og i eggene er det vel 1 gram? Jeg husker ikke helt. Men 3-4 gram karbo i hele bunnen er vel ikke så voldsomt feil? Maks 5 tror jeg. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 07:13. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no