![]() |
Råkost
Jeg mener å ha lest/hørt at rå grønnsaker er ernæringsmessig bedre enn kokt/woket/bearbeidet - er det noen som vet noe om dette? Hva med å spise rå blomkål, brokkoli, asparges og andre grønnsaker det er typisk å koke/woke? Er det visse typer man bør unngå å spise rå?
|
Sv: Råkost
Cassava kanskje ;)
Bare fint å spise de du nevner rå vel! |
Sv: Råkost
Sitat:
Aubergine skal ikke spises rå. |
Sv: Råkost
Sitat:
Er det slik at GI stiger ved koking/woking av grønnsaker? |
Sv: Råkost
tja...rå grønnsaker er vel litt mer tungtfordøyelig, men oppskårne grønnsaker emd dipp er jo bare digg da.
Men ike alt er godt rått..asparges, aubergine, potet, sopp...syns jeg må kokes el stekes. |
Sv: Råkost
Rå asparges synes jeg er kjempegodt jeg da, med spekeskinke og ost rundt :rolleyes: KNASK KNASK :D
|
Sv: Råkost
Sitat:
|
Sv: Råkost
hmm..mente å ha lest noe om at de bør spises kokt?
|
Sv: Råkost
Sitat:
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 20:26. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no