![]() |
Prossesert rødt kjøtt ...?
Har hørt at det muligens ikke er så heldig å spise for mye prossesert rødt kjøtt, som bacon, skinke, pølser. Men (kanskje et dumt spørsmål dette) hva annet regnes som prossesert? Er kjøttdeig under dette? Karbonadedeig? Koteletter? Kylling?
|
Sv: Prossesert rødt kjøtt....?
Kylling er uansett ikke rødt kjøtt, men hvitt kjøtt.
|
Sv: Prossesert rødt kjøtt....?
Sitat:
|
Sv: Prossesert rødt kjøtt....?
Sitat:
Jeg tror det er viktig med variasjon - noen tåler også blandingsprodukter bedre enn andre. |
Sv: Prossesert rødt kjøtt....?
Om man skal spise bare rent kjøtt, må det jo etterhvert bli noe ensidig og kanskje dyrt? Jeg velger å se på det slik at det er bedre at jeg lager kjøttkaker av kjøttdeig selv, enn at jeg kjøper ferdige kjøttkaker, selv om jeg kanskje helst burde spise rent kjøtt.
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 02:53. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no