Lavkarbo.no :: Karbojunkie

Lavkarbo.no :: Karbojunkie (http://forum.lavkarbo.no/index.php)
-   Ketolysekuren (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=110)
-   -   Prossesert rødt kjøtt ...? (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=20003)

Sense 18-06-08 12:13

Prossesert rødt kjøtt ...?
 
Har hørt at det muligens ikke er så heldig å spise for mye prossesert rødt kjøtt, som bacon, skinke, pølser. Men (kanskje et dumt spørsmål dette) hva annet regnes som prossesert? Er kjøttdeig under dette? Karbonadedeig? Koteletter? Kylling?

noli 18-06-08 12:29

Sv: Prossesert rødt kjøtt....?
 
Kylling er uansett ikke rødt kjøtt, men hvitt kjøtt.

Sense 18-06-08 12:31

Sv: Prossesert rødt kjøtt....?
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av noli (Innlegg 490093)
Kylling er uansett ikke rødt kjøtt, men hvitt kjøtt.

Sant det ;) men tenkte kanskje at det kunne være forskjell på kyllingkjøtt også...

Nike 18-06-08 12:40

Sv: Prossesert rødt kjøtt....?
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Sense (Innlegg 490096)
Sant det ;) men tenkte kanskje at det kunne være forskjell på kyllingkjøtt også...

Generelt sett er vel rene kjøttprodukter, enten det er rødt eller hvitt, bedre enn blandingsprodukter som deig og pølser. Man skal vel likevel ikke være for opphengt i dette - da må man isåfall gå for vilt kjøtt, der dyrene ikke er foret med antibiotika og annen snacks.. (Men spiser man reinkjøtt må man være obs på forekomsten av bequerel..). Det skal ikke være lett nei..

Jeg tror det er viktig med variasjon - noen tåler også blandingsprodukter bedre enn andre.

noli 18-06-08 13:07

Sv: Prossesert rødt kjøtt....?
 
Om man skal spise bare rent kjøtt, må det jo etterhvert bli noe ensidig og kanskje dyrt? Jeg velger å se på det slik at det er bedre at jeg lager kjøttkaker av kjøttdeig selv, enn at jeg kjøper ferdige kjøttkaker, selv om jeg kanskje helst burde spise rent kjøtt.


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 02:53.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no