![]() |
Turmat
Hei.
Karbofolket er så "heldige" å ha produkter som feks Real Turmat - tørket og vakumpakket, tåler alle temperaturer og overlever ukesvis på fjelltur, men inneholder over 50 % karber. Om en uke skal jeg på Børgefjell, og jeg skal være der en god stund. Blir jeg nødt til å basere meg på Real, eller finnes det et alternativ for sånne som oss? Eventuelt noe man kan lage selv som tåler laaaang tid i stekende sol/gloheit sekk. Takk! |
Sv: Turmat
Sitat:
Jeg har ikke prøvd disse polarbrødene/lappene til Ziggy, men de har jeg sett blitt anbefalt til turmat her inne. Av pålegg kommer jeg bare på Jædersylte (0 karber) og makrell i tomat på tube (plus en majonestube selvfølgelig :)) Smøreost på tube er også bra og endel av disse pølsesnabbene som man skjærer av selv. God tur:) |
Sv: Turmat
Du kan jo lage beef jerky selv, for eksempel? http://www.matprat.no/oppskrift.aspx?artid=8356
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 01:08. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no