![]() |
Pålegg
Lurer litt på hva dere bruker som pålegg?
Jeg skal starte på Ketolyse nå og driver å skriver en handleliste, men jeg står helt fast på pålegget :( *hjelp* |
Sv: Pålegg
Rekesalat, reker i majones, ost - alle slag, unntatt geitost og brunost:p, røkt laks, spekeskinke, kokt skinke, leverpostei, majones, kokt egg var det jeg kom på just nu.
|
Sv: Pålegg
makrell i tomat, brie, norvegia, jarlsberg, Lerum syltøy uten sukker, fenalår, ridderost, port salut, tunfisk og majones, avocado, salami, fårepølse
|
Sv: Pålegg
For det meste jarlsbergost, prior røkt kalkunpålegg og egg.
|
Sv: Pålegg
Takker og bukker for svar :)
Da blei lista litt lengere med mere utvalg ^^ yey |
Sv: Pålegg
Mange gode tips til pålegg her! :) Men jeg lurer bare litt... Dere som følger ketolyse,spiser dere brød? jeg spiser lavkarbo,men spiser en tynn skive "fedonbrød" om dagen... nysgjerrig på om dere som følger ketolyse kan spise brød og allikavel være i ketose? Er nybegynner og uvitende... :o
|
Sv: Pålegg
Sitat:
|
Sv: Pålegg
Sitat:
|
Sv: Pålegg
Ja,jeg skjønner ;) Må prøve ut noen oppskrifter på div. lavkarbo "bakverk"... ser det er mye å velge i :)
|
Sv: Pålegg
Salater som f.eks "egg og bacon-salat" - tror den er ifra Denja. Ellers alt av egg. Kokt, stekt og eggerøre er kjempegodt!
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 08:10. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no