![]() |
"Ved siden av" til middag
Jeg har forsøkt å søke i forumet her, men det eneste jeg finner er en mos av brokkoli og blomkål... Det jeg er på leting etter er noe jeg kan ha ved siden av kjøttet til middag. Så langt har jeg surret champion, squash, paprika og litt purre i kremfløte. Det er godt det, men vi begynner å bli litt lei. Samboeren er ikke den største grønnsaksfreaken, så det begrenser seg hva han ønsker å spise. Men er det noen der ute som har forslag på andre ting jeg kan ha ved siden av, eller andre grønnsaker jeg kan surre i fløte?
|
Sv: "Ved siden av" til middag
Blomkålsalat.
Stekte buketter av brokkoli og blomkål. Salat av tomat, løk, fetaost (eller mozarella) m/ litt olivenolje og et dryss basilikum på toppen. Stekt sjampinjong i smør, med salt og pepper (enkelt, men dæven så godt ;)) Ovnstekte grønnsaker. Bruk forskjellig krydder oppå, eller et lite dryss buljong. Eventuelt gratinere de med ost. Stek kjøtt/fisk/kylling i ovnen sammen med oppdelte grønnsaker. Grønnsaker jeg bruker mye av: Blomkål, brokkoli, vårløk, løk, aubergine, squash, fersk sjampinjong, paprika. tomater. |
Sv: "Ved siden av" til middag
Takk for svar, Gerd! Det blir i hovedsak det samme som jeg har servert til nå. Godt, men litt kjedelig... :cool: For meg er det ikke noe problem, for jeg liker nesten alle slags grønnsaker, men for samboeren blir det mer begrenset utvalg. Ja ja - han får meske seg i kjøtt og fisk!
|
Sv: "Ved siden av" til middag
|
Sv: "Ved siden av" til middag
Jeg er glad i sopp og spinat surret i fløte. Lite karber i både sopp og spinat.:)
|
Sv: "Ved siden av" til middag
Sopp og spinat i fløte! :love: Det er utrolig godt!
|
Sv: "Ved siden av" til middag
Sitat:
Skriver under på at jukseris er kjempegodt, men jeg har bare stekt det raskt i panna, med nokså mye meierismør... JAMMI :D |
Sv: "Ved siden av" til middag
Enig med deg i at det er vanskelig å finne grønnsaksvariasjoner.
Min anbefaling: Brekkbønner i kremet tomatsaus. Kjempegodt! |
Sv: "Ved siden av" til middag
Blomkålpuré med svartpepper. smør og en stor neve ost i! Det er snadder ;-)
|
Sv: "Ved siden av" til middag
Minimais stekt i olje med Provancekrydder på.....kjempegodt !!!
|
Sv: "Ved siden av" til middag
Har forelsket meg helt i KÅL jeg nå... Det kan brukes til så mye, det er billig, det er godt, sikkert sunt og det har veldig lite karber! :D
Jeg lager kålstuing, surkål, kokt kål, kålsalat (coleslaw) og kålruletter. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 18:47. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no