![]() |
Hjemmelaget bearnaisesaus
Bearnaisesaus
En hjemmelaget bearnaisesaus. Ingredienser: 3-4 sjalottløk 1/2 estragon fersk 1 dl estragoneddik (el. hvitvinseddik) 1 dl tørr hvitvin 2 eggeplommer 250 g smør Tilberedning: Finhakket sjalottløk og estragon legges i en kjele. Hell i eddik og vin. La dette koke opp og la det trekke i 2-3 minutter. Trekk kjelen til side og ha i eggeplommene. Pisk dette sammen. Når plommene har begynt å tykne sper du med klumper av smøret(250g) og visp disse inn, stadig på så svak varme slik at vi ikke nærmer oss kokepunktet. Blir det for varmt skiller den seg. Når sausen har tyknet, smak til med salt og pepper. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 04:33. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no