![]() |
Saftige kyllingfileter
Dette er en lavkarborett jeg har spist i årevis uten å ane at den var lavkarbo:rolleyes:. Å ettersteke filetene i ovnen gjør dem mye saftigere enn å steke i panne.
Til to personer: 2 kyllingfileter 2 skiver spekeskinke/parmaskinke/annen skinke meierismør (gjerne uten salt) brokkoli hvitløksmør evnt. sjysaus fra pose Stek kyllingfiletene noen få minutter på hver side i meierismør. Surr spekeskinke rundt dem og legg dem i en ildfast form. Kok ut panna med vann og hell krafta over kyllingene. Etterstek ved ca 200 grader midt i ovnen i ca 6-8 minutter. Kok brokkoli og hell av vannet. Ha i en klatt hvitløksmør og rør dette inn i brokkolien. Kok eventuelt opp sjysaus fra pose, eller nøy deg med krafta fra kyllingene. Karboinnhold: Sjysaus: 2,5 gram pr dl ferdig saus Kokt brokkoli: 2,1 gram per 100 gram Meierismør: 1 gram per 100 gram Hvitløksmør: 3 gram per 100 gram |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 16:30. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no