Lavkarbo.no :: Karbojunkie

Lavkarbo.no :: Karbojunkie (http://forum.lavkarbo.no/index.php)
-   Ketolysekuren (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=110)
-   -   Desserter på ketolyse (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=21226)

Pelen 03-09-08 18:42

Desserter på ketolyse
 
Ja da, jeg kan gå inn og se på oppskriftene, men jeg syns det er vanskelig å vite hvilke jeg kan spise i ketolyse og ikke bare i lavkarbo.

Er det noen som kan komme med innspill?

nattfrue 03-09-08 19:00

Sv: Desserter på ketolyse
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Pelen (Innlegg 528109)
Ja da, jeg kan gå inn og se på oppskriftene, men jeg syns det er vanskelig å vite hvilke jeg kan spise i ketolyse og ikke bare i lavkarbo.

Er det noen som kan komme med innspill?

De fleste oppskriftene kommer vel med utregnede karber per porsjon eller i hele smørja (eventuelt kan du regne det ut selv, basert på ingrediensene), så blir det en avveining - kan jeg ta en bit av dette og holde meg under dagsgrensen for karboinntak? Verre er det ikke, sånn i utgangspunktet :) Hvis du pleier å ligge på 15 karber om dagen normalt (og det bør man jo), må du redusere litt på noe av det du vanligvis spiser for å få "råd" til dessert den dagen. Men det er jo en fin regel for alle, uansett kostsammensetning, at dessert spiser man bare av og til :p

I enkelte tilfeller vil det nok også være nødvendig å gjøre tilpasninger for å få det mer ketolysevennlig - Fruktose er for eksempel typisk Fedon-mat, velg søtstoff i stedet. Og så videre.

Lykkelig 06-09-08 17:25

Sv: Desserter på ketolyse
 
Dette har jeg akkurat skrevet et innlegg om inne på spørsmål og svar. Synes vi kunne hatt et underforum pr kostholdstype.

Fungirl 06-09-08 17:34

Sv: Desserter på ketolyse
 
Bringebær og fløte er perfekt på ketolyse :)

Cyan 07-09-08 13:55

Sv: Desserter på ketolyse
 
Prøvde meg i helgen på å lage den Heistad sin bringebærfromasj (altså Heistad bringebærgele med kremfløte, står oppskrift på posen). Den syns jeg ble veldig god, 1.82 karber pr 100 gram.

Nå har jeg forsøkt meg på å lage Heistad sin vaniljesaus med soya melk som jeg skal ha over fromasjen til desserten i dag. Er spent på smaken ...


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 23:59.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no