![]() |
Veie maten
Hei.
Lurer på om en skal veie maten før eller etter tilberedning? Tenker for eksempel på bacon - skal det veies før eller etter steking med tanke på telling av proteiner? Litt forvirret her....:( |
Sv: Veie maten
Vei all maten før tilberedning :)
|
Sv: Veie maten
Okidoki:)
Tusen takk for oppklaringen. |
Sv: Veie maten
Kanskje ikke så oppklarende, men det er det jeg har hørt fra alle kanter, være det seg Atkins, Ketolyse, Fedon eller OE. Så jeg stoler på bautaene :)
|
Sv: Veie maten
Litt vanskelig å veie dem etter da. Særlig hvis du blander alle ingrediensene sammen i en gryte ;)
|
Sv: Veie maten
Sitat:
|
Sv: Veie maten
Ut fra den store matvaretabellen står det Matvare/ tilberedt mat og retter i 100 g spiselig vare. Jeg tolket det som ferdig tilberedt jeg da.
Klart man ikke kan veie mat som blandes i gryter, men fisk og kjøtt mister endel av vekten sin når de tilberedes. 100 g rå torsk har ikke denne vekten ferdig kokt f.eks. Derfor spørsmålet mitt. |
Sv: Veie maten
Maten skal veies i rå tilstand. Når maten tilberedes endrer den vekt. Frossne grønnsaker, f.eks., er innveid i rå tilstand før frysing :ja: Dette er blitt diskutert i en annen tråd før. Husker ikke hvilke tråd i farta :)
|
Sv: Veie maten
Oi...jeg veier alltid maten når jeg forsyner meg på tallerken jeg :(
|
Sv: Veie maten
Må man veie maten...? på ketolyse..
|
Sv: Veie maten
Sitat:
Forhåpentligvis er det karbohydrater du teller ;), i (ren) bacon er det null. :) Velkommen hit, forresten! |
Sv: Veie maten
Sitat:
|
Sv: Veie maten
:) Velkommen hit, forresten![/quote]
Tusen takk:) Jeg bruker snart så mye tid her inne at mannen blir bekymra:D Men pytt, pytt. Jeg har lært mer om karbodietter på en uke her inne enn ute i "Real Life." Glad jeg snublet over denne adressen:stortsmil |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 18:08. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no