Lavkarbo.no :: Karbojunkie

Lavkarbo.no :: Karbojunkie (http://forum.lavkarbo.no/index.php)
-   Frokost og kveldsmat (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=116)
-   -   Ny variant - lapper! (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=21312)

luringen 09-09-08 09:55

Ny variant - lapper!
 
Disse var knall:

3 egg
3 ss cottage cheese
1 klunk rapsolje
1 ss fiberhuskpulver (gant på ultra-genialt)
1 ts JBKM
2 dl melk elelr fløte elelr vann eller blanding..
la stå og svelle. Reguler med mer væske om nødvendig (blir fort tykt når det står litt)
Stek i panne som lapper.
Nyyydelig med rømme og Heistad syltetøy
eller med bacon
eller emd splenda..

Gerd 09-09-08 11:48

Sv: Ny variant - lapper!
 
Disse skal prøves :ja:

Er de lette å steike eller er de litt porøse??

Siss1 09-09-08 12:39

Sv: Ny variant - lapper!
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av luringen (Innlegg 531833)
Disse var knall:

3 egg
3 ss cottage cheese
1 klunk rapsolje
1 ss fiberhuskpulver (gant på ultra-genialt)
1 ts JBKM
2 dl melk elelr fløte elelr vann eller blanding..
la stå og svelle. Reguler med mer væske om nødvendig (blir fort tykt når det står litt)
Stek i panne som lapper.
Nyyydelig med rømme og Heistad syltetøy
eller med bacon
eller emd splenda..

Disse ser kjempefine ut...men hva er fiberhuskpulver? Og kan jeg bruke soyamel i stedet tror du? Og hvor mange lapper fikk du ut av denne? Og hva er karbinnholdet?

luringen 09-09-08 16:51

Sv: Ny variant - lapper!
 
laget ganske mange ja...nei de er ikke porøse. Fiberhuskmel er fiberhusk som er malt...kjøpte det på Ultra, det sto sammen med glutenfrivarene. genialt til å binde/fortykke. bruker ikke mye.. Ble nesten som gode gamle "grøtlapper". Kan slenge oppi litt havregryn og. Soya smaker bæ...så det vil ikke jeg ha.

MHM 09-09-08 23:10

Sv: Ny variant - lapper!
 
Jeg bruker egg, litt biola/rismelk, olivenolje, havregryn, splenda, kardemomme, kanel, salt, NATRON og bittelitt speltmel. Blir fantastisk gode lapper! :ja: Hver dag! :D

eirinskoftus 16-08-10 21:04

Sv: Ny variant - lapper!
 
Å de var kjempegode!! Brukte 1 ss splenda og litt kanel i oppskriften. Smakte himmelsk:)


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 18:54.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no