Lavkarbo.no :: Karbojunkie

Lavkarbo.no :: Karbojunkie (http://forum.lavkarbo.no/index.php)
-   Spørsmål og svar (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=129)
-   -   Kan jeg spise balsamico-eddikk på ketolyse? (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=21570)

Superslimithink 21-09-08 18:01

Kan jeg spise balsamico-eddikk på ketolyse?
 
ha dette over salaten? Er det karbo i den?

Lykkelig 21-09-08 20:07

Sv: Kan jeg spise balsamico-eddikk på ketolyse?
 
Ja det lurer jeg også på!

nattfrue 21-09-08 20:10

Sv: Kan jeg spise balsamico-eddikk på ketolyse?
 
Ifølge Matvareguiden er det 17 gram karbohydrater per 100 gram balsamicoeddik. Men dette ser ut til å være litt generisk informasjon - det finnes jo veldig mange typer balsamico. Kjøp en med næringsdeklarasjon, så slipper du å lure :)

Zincite 25-09-08 15:36

Sv: Kan jeg spise balsamico-eddikk på ketolyse?
 
http://forum.lavkarbo.no/showpost.ph...94&postcount=8
... bare et lite tips for de som bor i Oslo - så har Oliviers&Co butikk på Majorstua. Og 3g er jo ikke så ille siden det ofte ikke er så store mengder det er snakk om :D

Lykkelig 25-09-08 21:21

Sv: Kan jeg spise balsamico-eddikk på ketolyse?
 
Problemet med balsamico er jo at de som er gode ALDRI er norske.... Ergo har de ikke innholdsfortegnelse heller. Jeg må innrømme at jeg har dryppet litt over salaten og håpet på det beste. Har gått bra til nå i allefall.

danish 25-09-08 21:47

Sv: Kan jeg spise balsamico-eddikk på ketolyse?
 
Hei.

Balsamico-eddik de Modena (mesteparten av balsamico-eddiken i Norge) inneholder 2,6 g sukker per spiseskje. Husk at balsamico er eddik, og eddik er laget av alkohol.

Runegutt 26-09-08 00:08

Sv: Kan jeg spise balsamico-eddikk på ketolyse?
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av danish (Innlegg 543242)
Hei.

Balsamico-eddik de Modena (mesteparten av balsamico-eddiken i Norge) inneholder 2,6 g sukker per spiseskje. Husk at balsamico er eddik, og eddik er laget av alkohol.

Eddik av alkohol?????
Lenge siden jeg hadde organisk kjemi, men det stemmer da ikke helt. Eddik lages vel av eddiksyrebakterie. Bakterien finner du i lufta, og på bananfluer.
Den siste er et problem hvis man setter vin.

Alkohol kan omdannes til flerverdige alkoholforbindelser, som samlet kalles fusel. Rein alkohol kan ikke uten videre omdannes til eddik, så vidt jeg vet.

PS har ikke alltid rett, men tar aldri feil:D


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 10:06.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no