![]() |
Chicken tikka
Til 4 pers.
Marinér 4 kyllingfileter (oppkuttet i biter) i Saften av 1/2 - 1 sitron To ts hver av følgende: Gurkemeie Kardemomme Karri Garam Masala Kummin Chilipulver Koriander 2 fedd presset hvitløk. La stå i 15 minutter. Stek i smør eller olje på medium til høy varme i opptil 15 minutter (kyllingen skal få et ganske hardt skall). Severes med feks salat, stekte grønnsaker, linsepuré. Nydelig med raita til :) |
Sv: Chicken tikka
Hurra! Jeg elsker indisk :)
|
Sv: Chicken tikka
Jeg modifiserer oppskriften litt, etter å ha spist den i dag! Det ble litt mye sitron og lite krydder. Dødsgod uansett, men sikkert bedre med de nye modifiseringene!
|
Sv: Chicken tikka
Indisk er knallgod!! Og spesielt kylling/lam tikka masala. :D Skal teste ut denne en gang.
|
Sv: Chicken tikka
Å så kjekt, Rufus! Nå ble jeg skikkelig glad :klem:
|
Sv: Chicken tikka
må finne denne igjen
|
Sv: Chicken tikka
Sitat:
Gubben var super fornøyd også |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 11:54. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no