![]() |
Kan jeg spise italiensk salat?
Jeg har lyst på det kjenner jeg...
|
Sv: Kan jeg spise italiensk salat?
Sjekk karbohydratinnholdet, så fnner du vel dét ut?
|
Sv: Kan jeg spise italiensk salat?
Jeg tok meg friheten til å ta rekesalat på den ene oopsie rollen i går,
NAM!!!! |
Sv: Kan jeg spise italiensk salat?
Sitat:
|
Sv: Kan jeg spise italiensk salat?
her er oppskrift på oppsie roll....
"Oopsie-roll" 3 store egg 1/8 Ts bakepulver (eller Kremotartari) 100 gram Kremost (jeg brukte Philadelphia) Separer eggene. Bland sammen kremost og eggeplommene i en bolle. Visp eggehvitene og bakepulver stivt. (Miks hvitene først, så plommene om du bruker samme mikser) Vende plommene og osten forsiktig i hvitene, vær forsiktig så det ikke faller sammen. Lag topper på bakepapir, og flat de ut bittelitt. Avhengig av størrelse blir det 6-10 "rolls" Stekes på 150 grader i 25-30 minutter. De blir veldig "lette", og uten mye smak. Jeg skal prøve både søt og krydret utgave neste gang, det må jo bli bra :) Her er en kjempeinspirerende tråd med bilder! http://www.apinchofhealth.com/forum/...ead.php?t=5230 __________________ |
Sv: Kan jeg spise italiensk salat?
Vibekebra var før meg:)
Jeg bruker krydderost og ca 1 ts bakepulver(strøken), de blir ennå mer fluffy er min mening, men smaken er som baken:) Kjempegodt og det viktigste av alt, det smaker IKKE egg. |
Sv: Kan jeg spise italiensk salat?
Sitat:
men er nok for mye karbo i det |
Sv: Kan jeg spise italiensk salat?
Går det ikke an å lage en italiensk salat lavkarbo da, småpiker?
Revne grønnsaker, majonaise og rømme ca halvt om halvt, og godt med skinke i sammens med??? |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 09:01. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no