![]() |
Hjelp til buk av johannesbrødkjernemel..
Skulle bruke det til en saus, men det gikk ikke så bra. Sto at jeg skulle blande det i kald veske først (jeg brukte vann), men hjelpes så det klumpa seg. Hele greia ble jo "gele" før jeg rakk å tenke på å få det i sausen.
Jeg trenger assistanse, takk!:confused: |
Sv: Hjelp til buk av johannesbrødkjernemel..
Sitat:
En annen ting er at jbkm, i all fall etter min smak, ikke gjør seg som sausejevning. Det blir rar konsistens som "legger seg på tennene" på en geleaktig måte, selv om sausen ikke er tykkere enn normalt. Men det er muligens en smakssak :) |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 07:57. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no