![]() |
Hvit fisk, fett nok?
har tatt opp torskefilet fra fryseren, og tenkte å lage denne til middag i dag. i utgangspunktet sammen med en liten salat (med både fetaost og oljedressing). men hvit fisk er magert - kan det være at måltidet blir for magert?
litt rømme, eller smør, eller andre ting - som kan gjøre fisken (tenker ovnsbakt) fet nok? pleier ofte å helle pesto over og det er jo bare fett. men vet ikke om jeg har lyst på det i dag også. og har spist bacon til frokost, så det trenger kanskje ikke gjenta til middag. skal ha brokkoli til - ser noen snakker om smørdampet brokkoli, hva er det? gode tips mottas med takk :-) |
Sv: Hvit fisk, fett nok?
Sømdampet, slik mor gjorde: Litt vann og godt med smør i en kjele. Broccoli oppi og kok/damp iveg . Hvor lenge ,det kommer an på hvordan du liker den. Myk eller al`dente.
En god klatt rømme til salten gjør den jo bare bedre. Mvh Grovsnus Ha en god middag |
Sv: Hvit fisk, fett nok?
Mye eggesmør må man ha til torsk, syns jeg :)
|
Sv: Hvit fisk, fett nok?
Ellers er jo også smørdampet fisk godt? :)
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 07:46. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no