![]() |
Hasselnøttkake
Fant denne på lchf sider i Australia – beste kake hittil
Hazelnut Higgedly Piggedlys 120 g mandler 1,2 dl kokos 1,2 dl splenda 1 ts vaniljeessens 100 g smør ¼ ts salt 100g hasselnøtter som er ristet i litt olje og delt i to 200g sukkerfri sjokolade knust i biter Skåld mandlene i 2 min og fjern skallet. Tørk i ovn 1 t på 50 g. Mal på kvern. Mal kokosmasse i maskin til mel Bland alt det tørre, smelt smør og ha i vanilje og lag en tykk røre som trykkes ut i en liten form kledd med bakepapir. Stek ved 180 g i ca 20 min til farven er lys brun Ta kaken ut av ovnen, spre sjokoladen over og sett inn igjen i ca 1 min til sjokoladen er smeltet. Bruk en slikkepott eller annet egnet redskap til å jevne ut. Sleng på hasselnøtterog trykk de forsiktig ned. Nå kommer det vanskelige, for den bør stå et par timer i kjøleskapet for å sette seg. På grunn av nøttene er det enkleste å bryte av biter. Jeg har også forsøkt å lage sjokolade av smør, kakao, vaniljeessens og splenda Det var ikke optimalt, men helt greit om man ikke har sjokolade. 21 karber i hele kaken http://i217.photobucket.com/albums/c.../hasselntt.jpg |
Sv: Hasselnøttkake
Jeg la inn bildet, men må ha gjort noe feil! Noen som kan hjelpe?
|
Sv: Hasselnøttkake
Nå med bilde:)
|
Sv: Hasselnøttkake
Denna må jeg teste ut... som så mye annet her!
|
Sv: Hasselnøttkake
nyyyydelig!!! har bakt denne mange ganger.
( lurt å skolde hasselnøttene også, ser det på bildet, men står ikke i oppskriften) Tusen takk Adriane |
Sv: Hasselnøttkake
Man kan nok gni av skallet i et papir.:)
|
Sv: Hasselnøttkake
Den så da fantastisk god ut ut ...
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 01:58. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no