Lavkarbo.no :: Karbojunkie

Lavkarbo.no :: Karbojunkie (http://forum.lavkarbo.no/index.php)
-   Lavkarbo generelt (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Sukrin (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=22132)

isabella 05-11-08 00:23

Sukrin
 
Jeg har lest at enkelte sier man kan male splenda for å få melisaktig konsistens.

Lurer på om en kan gjøre det samme med sukrin? Har lest at sukrin blir kornete i bakverk når den kjøles ned. Hva med å male sukrin, da vil den kanskje fungere bedre i bakverk.

Noen tanker?

Alkazelters 07-11-08 20:40

Sv: Sukrin
 
Prøv!!

isabella 07-11-08 23:47

Sv: Sukrin
 
Har planer om å gjøre noen forsøk i helgen. Fikk også tak i stevia som pulver, skal sammenligne litt når det gjelder smak.

sol-cellen 12-11-08 14:10

Sv: Sukrin
 
Sukrin går ikke tilbake til krystallisert/kornete form med mindre man bruker for mye, dvs. mer enn ca 20% av totalvekten i oppskriften. Det går fint an å kjøre Sukrin i blender til melis, dette er lurt hvis man skal lage kalde desserter som f.eks. ostekake.

Siden Splenda inneholder 90% luft, vil det ikke fungere akkurat som vanlig melis.

Sitat:

Opprinnelig lagt inn av isabella (Innlegg 570706)
Jeg har lest at enkelte sier man kan male splenda for å få melisaktig konsistens.

Lurer på om en kan gjøre det samme med sukrin? Har lest at sukrin blir kornete i bakverk når den kjøles ned. Hva med å male sukrin, da vil den kanskje fungere bedre i bakverk.

Noen tanker?



Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 03:05.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no