![]() |
Kremost-is
3 dl fløte piskes til krem
3 eggeplommer & 125 gr naturell kremost mixes sammen 3 eggehviter & 30 gr splenda piskes godt Bland alt, frys, kos:sikle: Denne blir sikkert kjempegod med mascarponeost, har bare brukt tine hittil. Det er kjempegodt å blande litt godsaker nedi, bær, syltetøy osv, eller så kan man servere det ved siden av. Kan også lage iskakeav denne,med mandel/nøttebunn, eller ha i gelatin og vips så er det en fromasj!:) |
Sv: Kremost-is
Dette høres virkelig godt ut. Ble veldig sulten nå. :sikle:
|
Sv: Kremost-is
Denne har jeg laget, brukte natreen litt under 1 1/2 dl og noen dråper vaniljeessens. Den er så god at jeg lyver til de andre i familien og sier de ikke har godt av den, så jeg får ha den i fred:rodme::rodme::rodme:. Har prøvd med Heistad jordbærsyltetøy til, nøtter og multe til. Tror jeg skal lage denne med en halv finhakket Atkinsbar i. Og de andre kan spise kjøpeis fremdeles
|
Sv: Kremost-is
Denne tenkte jeg å prøve med tines ananas/mandarin ost, tror det kan bli litt snadder! Mulig jeg ikke trenger så mye søtningstoff da.
|
Sv: Kremost-is
Noen som har regnet ut antall karb det er i denne oppskriften? evt pr 100 gram?
|
Sv: Kremost-is
30g Splenda?
Det er jo nesten en halv boks, splenda veier jo 10 ganger mindre enn sukker |
Sv: Kremost-is
Denne lød spennende.:)
|
Sv: Kremost-is
Hvordan i all verden klarer dere og bruke så mye søtning. Blir kvalm bare av tanken. :p
|
Sv: Kremost-is
må jo være 3g splenda det skal være. dvs tilsvarende 30g sukker
|
Sv: Kremost-is
i originaloppskrifta sto det 300 gr sukker, men det e jo egentlig bare å prøve sæ fram :)
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 21:34. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no