![]() |
JBKM - hvorfor blande med vann?
Nå har jeg akkurat spist rømmegrøt, der man skal blande vann og JBKM i et rysteglass. Hvorfor skal man blande det egentlig? Ikke bare ha det oppi grøten? :cool:
Og når jeg laget grøt idag (ble ikke sånn sist gang) så ble det gigamasse klumper oppi! Skal jeg da bare bruke stavmikser oppi grøten når den er ferdig eller? :confused: |
Sv: JBKM - hvorfor blande med vann?
Jeg gjorde det ikke sånn, nettopp fordi det ble klumper.
Jeg brukte en sånn teklype, og hadde en og en teskje i og ristet over mens jeg rørte hele tiden. Ingen klumper :) Om det derimot skulle bli klumper så er stavmikser et must! |
Sv: JBKM - hvorfor blande med vann?
Alle gangene jeg har laget grøt med JBKM som tykningsmiddel har jeg ristet det ut i iskaldt vann, og hatt det rett i grøten og rørt ut. Ikke fått antydning til klumper. Brukte lunket vann en gang og da klumpet det seg allerede på risteglasset, så da måtte jeg begynne på nytt.
|
Sv: JBKM - hvorfor blande med vann?
oh sånn ja,daså.. Jeg blandet det, og da ble det jo tjukke klumper, det var ikke noe kult. Takk for tips ;)
|
Sv: JBKM - hvorfor blande med vann?
Nå har jeg endelig fått tak i dette jeg også, så nå skal det bli fart på sakene her :)
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 01:32. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no