Lavkarbo.no :: Karbojunkie

Lavkarbo.no :: Karbojunkie (http://forum.lavkarbo.no/index.php)
-   Ketolysekuren (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=110)
-   -   Odense marcipan/mandelmasse. (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=22229)

Human 13-11-08 16:32

Odense marcipan/mandelmasse.
 
Jeg tuslet rundt på Meny idag og fikk plutselig se Odense marsipan uten tilsatt sukker - 150 gr. pølse. Det nærmer seg jul og ettersom jeg er veldig glad i marsipan puttet jeg et par av disse i kurven.

Jeg spør sikkert dumt men det står(pr.100gr.) Karbohydrat 37gr.(heraf sukkerarter 2gr.)
Er det slik å forstå at det da er 2gr.netto karber pr.100gr.?
Ble litt skeptisk da det i tilfelle er mindre enn det er i mandler og skriften var utrolig liten(måtte ha to sett med briller).:o

nattfrue 13-11-08 16:57

Sv: Odense marcipan/mandelmasse.
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Human (Innlegg 575520)
Jeg tuslet rundt på Meny idag og fikk plutselig se Odense marsipan uten tilsatt sukker - 150 gr. pølse. Det nærmer seg jul og ettersom jeg er veldig glad i marsipan puttet jeg et par av disse i kurven.

Jeg spør sikkert dumt men det står(pr.100gr.) Karbohydrat 37gr.(heraf sukkerarter 2gr.)
Er det slik å forstå at det da er 2gr.netto karber pr.100gr.?

Så flaks har du nok ikke... Det kommer an på hva det er søtet med. I følge matvareguiden er denne marsipanen søtet med sorbitol og maltitol - maltitol er OK, men sorbitol opptas som karbohydrater i kroppen og må derfor telles. Nå står det jo ikke noe om hvor mye det er av hver, så det blir litt vanskelig å regne, dessverre.

Human 13-11-08 17:17

Sv: Odense marcipan/mandelmasse.
 
Jaja, det var vel for godt til å være sant.
Produktet smakte nemlig veldig godt det :rolleyes:

Får gi det bort til noen unger i gata jeg ikke liker ;)

JenJen 13-11-08 17:44

Sv: Odense marcipan/mandelmasse.
 
:lol:


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 15:39.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no