![]() |
Tacokrydder
Er det noen som spiser Taco krydderet fra Santa Maria (ferdig krydderblanding) på ketolyse? Ser at det står på pakken at det er maaange karber i 100 gr - men det er jo svært lite krydder en spiser i løpet av et måltid....
??? |
Sv: Tacokrydder
Egentlig spiser man ganske mye krydder, er jo en pakke per 400 gram kjøttdeig. Og jeg erfarer ivertfall å dele en 400 grams kjøttdeig pakke med typen. Da får du lett i deg halve krydderposen, om ikke mer!
Men er oppskrift på tacokrydder som sirkulerer forumet her. Jeg liker det, og det smaker ca det samme. Det samme sier vennene mine som ikke går på noen form for diett! 1 ts salt 2 ts cumin (innvandrerbutikk ol) 1/2 ts koriander (innvandrerbutikk ol) 1/2 ts chilipulver 1/2 ts hvitløkspulver 1 ts paprikakrydder litt pepper Anbefaler at du lager flere porsjoner samtidig, og lagrer det i en boks for en annen gang du skal ha taco! :) |
Sv: Tacokrydder
Ok ! Da satser vi på dette hjemmelagede krydderet!!! Thank you!
|
Sv: Tacokrydder
Cumin - er det det samme som spisskummin?
|
Sv: Tacokrydder
yes! :)
|
Sv: Tacokrydder
Ser dere har skrevet litt om taco! Taco er noe vi har fast hver fredag! Men jeg er ganske ny i dette her.. så må spørre dere litt.. Åssen spiser dere taco!? og da tenker jeg på lefse og/eller skjell?!?! eller kutter dere ut det å bare spiser salat?!
Og rømme.... Skal man kutte ut lett rømmen?! |
Sv: Tacokrydder
Vi hadde taco nå i helgen og det var like godt selv uten lefsene og skjellene.
Bruk seterrømme - ikke lettrømme! Og vær forsiktig med tacosausen - hvis du ikke lager den selv da.... |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 01:40. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no