![]() |
Karbs og sjokolade-hjelp
Spørsmål: på Anton Berg sjokoladen står det 46 g karb pr 100 gram hvorav 43 g maltitol. Fikk beskjed om at denne var bra for det ble bare 3 g på 100 gram. Skjønner at maltitol da er regnet bort..
Men, er dette den eneste sukkerfrie sjokoladen som er bra? På andre sukkerfrie sjokolader kan dt stå 56 g, derav 43 g sukkeralkoholer og 7 g sukkerarter?? Hva bestyr dette?:confused: |
Sv: Karbs og sjokolade-hjelp
At du kan trekke fra 43g og ender opp med 13, altså mye mer!:eek:
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 17:19. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no