![]() |
Min pizza, er den ok?
Bunn:
80gr rømme 1 egg 1 ts JBKM 1/2 ts bakepulver litt revet parmesan Steker en stor lapp i stekepanna og bruker som bunn. Fyll: 100 gr kjøttdeig 20 gr løk 10 ml hertz tomatpure på tube(1 kh) 50 gr ost 15 gr blåmuggost(saga) oregano Er dette en ok middag tror dere? Kan ikke se at det skal bli for mange karber her, eller er jeg dårlig på å regne enda? |
Sv: min pizza, er den ok?
Ser fin ut den :ja:
Jeg hadde putta på litt paprika og fersk sjampinjong og jeg ;) For det er veldig godt på :ja: |
Sv: min pizza, er den ok?
Sopp liker jeg ikke,men paprika er jo en god ide, og så skal jeg ha på ruccola neste gang(etter stekings altså), for ruccola er omtrent det beste jeg vet.
Men ellers, om denne er ok til middag så har jeg en Favoritt, for lagde denne igår og det var uten tvil mitt beste måltid på ketolyse,sålangt:) |
Sv: Min pizza, er den ok?
Den så god ut, tror nesten jeg skal "stjele" oppskriften din og lage den en dag :-)
|
Sv: Min pizza, er den ok?
Så utrolig lettvint ut :ja: Kan jo ha hva som helst oppå...sammen med maaasse ost :sikle:
Denne skal prøves!! :D |
Sv: Min pizza, er den ok?
Dere med erfaring på baking på denne dietten bør kanskje prøve litt ut ifht bunnem da evt, for den ble en smule smuldrete og eggete, jeg syns ikke det gjør noe, men den var litt vansklig å snu, så kanskje evt steke den på brett i ovn før dere har på fyll..
|
Sv: Min pizza, er den ok?
Kanskje du skal prøve "kristinpizza" i stedet? Den lages sånn: 7 egg, 200 gram philadelfiaost, maaassse hvitløkspulver og ca 300 gram revet ost.
Det blir til en hel bakeplate altså. Stekes 15 min. på 200 grader :sikle: den smaker ikke mye egg! Jeg bruker 200 gram creme fraice i stedet for philadelfia...det gikk supert. Du kan jo halvere den og steke den i pannen? Den er meget god!!! |
Sv: Min pizza, er den ok?
Jeg har lyst på en pizzabunn oppskrift som er krønsjy jeg...
|
Sv: Min pizza, er den ok?
Sitat:
|
Sv: Min pizza, er den ok?
haha, ja ikke sant! :p
Nei men det som er godt med pizza er jo ofte den sprøe kanten! Savner ting som krønsjer! Alt det har jo blitt nei mat på lavkarbo :p |
Sv: Min pizza, er den ok?
Ja, tell me about it. Jeg elsker hjørner med solid skorpe og lite fyll..
Haha |
Sv: Min pizza, er den ok?
ÅÅÅÅhhhhh.... karborik pizza....:onesten slik at hjørnene er best... ihvertfall etter noen måneder uten bakverk...:p
|
Sv: Min pizza, er den ok?
hehe stemmer! For 2 uker siden hadde jeg en lavkarbo pause i en halv uke. Og da nøøøøt jeg en krønsjy lyys BLT baguette (med kylling, bacon, grønnsaker og hvitløksdressing) og det var såååå godt! Noe hardt og knasende å tygge på! :p
|
Sv: Min pizza, er den ok?
Synes det går i "matporno" her..:lol:
|
Sv: Min pizza, er den ok?
:geip:
PizzaPorno:) |
Sv: Min pizza, er den ok?
Ønsker dere en fastere og sprø pizzabunn, vil jeg anbefale denne
5 dl. proteinpulver 1 dl. kruskakli 2 eggehviter litt salt 200 g smør Har tatt utgangspunktet i Dingpot sin tacopaibunnoppskrift :http://forum.lavkarbo.no/showthread....hlight=tacopai Trykker deigen ut på en plate, dekker til med aluminiumsfolie og steker bunnen i ca. 20 min. Lager da fyllet samtidig som at bunnen steker. Tar fyllet på den nesten ferdigstekte bunnen, har på godt med ost og steker i ca 10 min. Pizzaen blir sprø og smakfull :) En kan også erstatte noe av proteinpulveret med raspet ost evt. mer kruskakli. Dette er den pizzabunnen både jeg og mannen liker aller best (har prøvd ut forskjellige oppskrifter). Nam! Nå fikk jeg veldig lyst på pizza :p Bruker også Karbosara sine grove lapper som bunn, det fungerer også bra og metter godt :) (men den er ikke sprø). |
Sv: Min pizza, er den ok?
Hei
Denne var god med en nævefull revet ost og en ss oregano. http://bestsmileys.com/eating1/2.gif Vennlig Hilsen Torkil :) |
Sv: Min pizza, er den ok?
Snakker du om min Pizza nå, Torkil?
Isåfall er jeg beæret, jeg er jo en kløpper på ketolyse mat, synd at jeg nå hopper av:p |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 23:02. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no