![]() |
Elians spinat- og fetakjøttboller
400gr kjøttdeig
1 neve friske spinatblader 200 gr lett hakket fetaost 1 løk 2 egg 1dl fløte 1ts knust hvitløk 1/2 ts salt 1/2 ts pepper 1 ts rød karripasta Alt kjøres i foodprosessor med kniver, så det blir en smidig deig. Stek små kjøttboller i godt med meierismør :) |
Sv: Elians spinat- og fetakjøttboller
Så veldig godt ut. Om man lager 4 dobbelt porsjon, ville du latt de steke ferdig i stekeovnen? Evt varighet og varme - om du vet da?
|
Sv: Elians spinat- og fetakjøttboller
Sitat:
Jeg steker de ALLTID ferdig inni ovnen. Synes de blir for mye stekt på utsiden om jeg gjennomsteker de i panna :) |
Sv: Elians spinat- og fetakjøttboller
Sitat:
|
Sv: Elians spinat- og fetakjøttboller
Takkers:)
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 15:36. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no