![]() |
Skriverfruens
Jeg har prøvd å bake mange forskjellige typer julekaker de siste ukene, men har syntes at resultatet har vært så som så. Det er ikke så lett å bake uten hvetemel. Nå har jeg nettopp bakt den første typen h or jeg syntes at resultatet faktisk ble vellykket (og ikke bare "etanes"), og jeg bare må dele oppskriften med dere. :) Det er en enkel omskriving av den tradisjonelle oppskrifta på skriverfruens, hvor jeg har brukt malte mandler, splenda og sukrin.
200g mykt smør ca 18g splenda ca 40g sukrin 250-300g malte mandler 1 ts bakepulver 2 ts vaniljesukker eller tilsvarende vaniljedråper (Jeg brukte dråper) ca 4 store ts med kakaopulver Pisk sukrin og smør sammen. Ha så i splenda, og pisk litt mer. bland inn bakepulver, vaniljeessens og kakaopulver. Ha så i malte mandler. Det skal se litt bløtt ut. Sett i kjøleskap et par timer. Del så deigen i fire. Trill ut pølser. trykk den litt ned. Stekes på 165-170 grader i 10 minutter. Skjær i biter mens varm. Nam :p |
Sv: Skriverfruens
Takk for denne! Skal prøves hvis jeg rekker det :D
|
Sv: Skriverfruens
Nam!
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 09:10. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no