![]() |
Delfiakake
Er det noen som har brukt en vanlig delfiakake oppskrift, men byttet ingrediensene kokesjokolade, delfiafett og sukker med mørk sukkerfri sjokolade, cocosa og søtningsmiddel?
|
Sv: Delfia kake
Ja, jeg gjorde det i fjor, og det ble vellykket. Erstattet sjokolade med sukkerfri, og helte i lagvis med hjemmelaget marsipan og hakkete nøtter.
I går laget jeg OE versjonen som ligger her inne minus eggehvitene. Fyll var en blanding av 100 g hasselnøtter og 100 g paranøtter passe hakket og ca 150 g marsipan laget med splenda. Veldig god smak, men 12 egg gjør vel at dette ikke stivner helt i kjøleskap slik som Delfia skal- |
Sv: Delfia kake
Takk skal du ha - det jeg hadde tenkt å gjøre. Sjokolade fra sukkerfritt, litt splenda, og lavkarbo marsipan pluss nøtter. Da satser jeg på den.
Leste på OE kaken - syntes det var veldig mye egg og lurte litt på om den ville stivne helt. Men sikkert god smak på den også. GOD JUL! |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 00:26. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no