![]() |
Hva gjør man når ...
... det bare sier stopp og man ikke klarer å spise ketolysemat lengere? Har ikke holdt på lenge men allerede nå byr det meg imot alt av kjøtt, bacon og egg... klarer rett og slett ikke spise det og det resulterer i at jeg ikke spiser stort og det er jo ikke bra det heller.... Noen gode råd?
|
Sv: Hva gjør man når....
Varierer du nok?
Kan du skrive opp hva du spiser til hvert måltid, sånn for et par tre dager? Jeg betegner ketolysemat som rein og naturlig mat, med masse varierte grønnsaker, kjøtt, fisk, kylling egg ost osv osv... Og har selv fått det mye mer variert etter jeg starta med ketolyse. |
Sv: Hva gjør man når....
det kan skje ja særlig om man spiser mye av det er jo sånn vi er da...at vi gjør det enkelt..Men det er jo en liten felle altså. Bla og les i oppskriftene her, se og les om mat og tips, og prøv ut litt!
|
Sv: Hva gjør man når....
Ja, jeg varier maten, tingen er det at jeg aldri har vært spesielt glad i slik mat som kjøtt og bacon... Det er for fett og mektig... blir så fortvilet, vil ikke gi meg enda, men er på nippet til å ta meg et eple snart... :(
|
Sv: Hva gjør man når....
Du kan variere med supper, det finnes oppskrifter på flere lavkarbosupper her. Gryteretter osv osv...
Men det er litt vanskelig å vite hva man skal foreslå når men ikke vet hva du spiser nå ;) |
Sv: Hva gjør man når....
kanskje fedon passer sdeg bedre da?
|
Sv: Hva gjør man når....
I dag har jeg spist:
Frokost: 2 stk lollypoppskiver med røykalaks. Lunsj: 1 pizzastk laget av "ploarbrød" som bunn (inneholder egg, cootage cheese og ost) med tomatpure, bacon og ost. Liten salat og rømmedressing til. Middag: Som jeg ikke klarte å spise: Svinefilet, jukseris av blomkål og creme fraiche saus. |
Sv: Hva gjør man når....
Liker du for eksempel kylling bedre? Da bruker du det :ja:
kanskje det er bedre å dele kjøttet i mindre biter å steke sammen med forskjellige grønnsaker, tilsette en skvett fløte eller rømme/CF.. Fisk, og da spesielt laks er veldig fint å bruke :ja: |
Sv: Hva gjør man når....
wok da? Suppe?
cottage cheese most med litt bringebær og krem? |
Sv: Hva gjør man når....
Hvor ok er det å spise bringebær og krem egentlig? Hadde lyst til å lage det til dessert en dag...
|
Sv: Hva gjør man når....
Ja, det kan du spise litt av. :ja:
Bringebær har vel 3.2 karber pr. 100g vare. |
Sv: Hva gjør man når....
Hva spiste du før du starta med ketolyse da? Tenker på kjøtt/fisk osv?
For det går an å få tak i pølser med lite karbohydrater i også :ja: |
Sv: Hva gjør man når....
Sitat:
Tør jeg si det da? :rolleyes: Hehe, livrettene mine er all slags brød, pasta og ris... Jeg tengte ikke noe middagsmat jeg om jeg bare fikk brød... Sååå, er nok en grunn til at jeg sliter ja, har aldri vært spes glad i kjøtt... |
Sv: Hva gjør man når....
Oki.... da skjønner jeg mer :ja:
Da er det fort værre ja ..... |
Sv: Hva gjør man når....
Sitat:
Det er ikke så farlig om du spiser lite på ketolysekuren. På andre slankekurer må man spise regelmessig for å holde forbrenningen i gang, men når du er i ketose er det ikke nødvendig. :goodluck: PS. Jeg var også sånn som egentlig bare kunne levd på brød … |
Sv: Hva gjør man når....
Sitat:
|
Sv: Hva gjør man når....
Jeg hadde det på akkurat samme måten etter en stund men fant(heldigvis) flere lavkarbo nettbutikker i danmark og usa..der man får tak i HAUGEVIS med produkter som er laget og bakt for et lavkarbo kosthold..vil si at mama lupa lefsene og joseph pita brødene har vært min "redning" jeg putter ALT i disse og de er KJEMPE GODE og smaker som hvete tortilla(ikke overdrivelse i det hele tatt)greit nok at det koster litt mer men jeg syns nå det er verdt det absolutt!.. bestiller 10 pk om gangen og rett i frysen så har jeg en og en pakke i kjøleskapet ;)
|
Sv: Hva gjør man når....
hvor bestiller du det fra? og hvor er det rask levering fra... noe annet du vil anbefale å bestille??
|
Sv: Hva gjør man når....
Sitat:
Jeg bestiller fra http://www.dialife.dk/ og http://www.netrition.com/ og Lavkarbopikene har jo også fått inn mama lupa tortilla nå.. http://www.lavkarbopikene.no/ (denne siden er norsk) ;) ang andre produktet så har jeg bestilt MYE greier men kommet fram til at de utenlandske sjokkoladene og godteriet ikke smaker så godt som det de allerede selger i Norge..ellers vil jeg anbefale for dem som er kommet godt i gang med lavkarbo kosthold og vil prøve seg på sukkerfritt godteri så er merket Cavalier og De bron absolutt de beste produktene på smak.. :) |
Sv: Hva gjør man når ...
Hvis du ikke liker maten på ketolyse så er kanskje ikke det den rette dietten for deg? For mitt vedkommende syns jeg det er minst like viktig at man liker maten og føler seg bra som at man går ned i vekt. Eksempelvis: Hvis jeg står mellom 2 dietter hvor den ene vil gi meg et vekttap på 5 kilo i måneden, men jeg må tvinge i meg en del ting jeg ikke liker. Den andre vil gi meg et vekttap på 2 kilo, men jeg har muligheten til å velge mellom flere matvarer jeg liker, så velger jeg jeg den siste selv om kanskje vekttapet ikke blir like stort.
Innenfor lavkarbo så finnes det jo så mange ulike retninger man kan ta: Kanskje vil Fedon passe deg bedre enn Ketolyse? Velvære er viktig :ja: Utfra egen erfaring så er det mulig å venne seg til mer kjøtt og fettholdige matvarer. Jeg er ikke spesielt glad i fett, men forsøker nå å gradvis få inn litt mer i kosten. Tidligere bydde det meg helt imot å f.eks. ha olje på salaten. Men de siste dagene har jeg såvidt begynt å ha litt olje på, og det kjennes greit ut nå. Avokado har jeg heller ikke hatt særlig sansen for tidligere, men bare etter en uke elsker jeg det. Jeg kan heller ikke fordra smør, men har bestemt meg for å teste det ut litt ulike sauser med smør, og kanskje til og med våge meg på litt smeltet smør over grønnsakene. Tror det er viktig å ta det litt stegvis. HVis du i utgangspunktet ikke liker fett og kjøtt, begynn i det små ved å tilføre litt og litt hver dag. Det er utrolig hva vi kan venne oss til :) Lykke til ! |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 15:06. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no